Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kist yoksa kist yapıyor diye okumuştum ben dikkatli olmanızı öneririmKızlar herkese selam ben bu ay soğan kürü denemek istiyorum 15 gün boyunca sabah akşam aç karınla olmak üzeri acaba soğan kürüyle hamile kalanlar oldu mu ?
Hayır kistim yok ama aksine kistlere iyi geceliceği söyleniyor ve çoğu kişinin soğan kürüyle hamile kaldığını okudum sitedeKist yoksa kist yapıyor diye okumuştum ben dikkatli olmanızı öneririm
Eğer kist yoksa kist yapıyormuş , varsa iyi geliyormuş . Bende böyle okudum karar sizinHayır kistim yok ama aksine kistlere iyi geceliceği söyleniyor ve çoğu kişinin soğan kürüyle hamile kaldığını okudum sitede
Valla ben geçen ay adet bitimi denedim onunla çok hamile kalan olmuş bakalım fayda edecek miKızlar herkese selam ben bu ay soğan kürü denemek istiyorum 15 gün boyunca sabah akşam aç karınla olmak üzeri acaba soğan kürüyle hamile kalanlar oldu mu ?
merhaba.her gece taze cevizi krip 1bardak suya atin.sabah erkenden suyunu icin cevizi yeyin.10gun boyunca tekrarlayin.cok guzel sinuc veriyor.adetiniz bitdiyi ilk gunden bawlayin ama.Kızlar herkese selam ben bu ay soğan kürü denemek istiyorum 15 gün boyunca sabah akşam aç karınla olmak üzeri acaba soğan kürüyle hamile kalanlar oldu mu ?
Soğan suyu herkese yaramıyor maalesef. Ben yaptığım ay adet olamamıştımKızlar herkese selam ben bu ay soğan kürü denemek istiyorum 15 gün boyunca sabah akşam aç karınla olmak üzeri acaba soğan kürüyle hamile kalanlar oldu mu ?
Merhaba kızlar soğan kürümü deneyen oldu mu? Bizde 2 ay aşılama denedik maalesef olmadı bu ay doğan kürünü mü denesem diyorum pcos ve endemetriozis tanısı var bende
işte insan bir ümit işe yarar mı diyor tüm yolları deniyor soğan kürünü içebilecek miyim bilmiyorum yapmak istiyorum kararsızım da. soğan küründen fayda gören çok olmuş. pcostan kaynaklı yumurtam geç çatlıyor sanırım onu da denk getiremiyoruz :)Geçmiş olsun, bende de pcos ve endometriozis var. Ama bu kürlerinden, bitkisel tariflerden özellikle çok korkuyorum. Belli bi dozu, standardizasyonu yok, bitkinin içindeki etken madde yetiştiği topraklara aldığı güneşe göre bile değişken, hepsi aynı olsa bile etkisi herkeste aynı değil, bir sürü sıkıntısı var. Zarı sallayıp 6 gelmesini beklemek gibi geliyor bana. Şansa.
Gebelik için işe yarar mı bilmiyorum ama soğan sarmısak için doğal antibiyotik deniliyor antibiyotiği bile 5 günden fazla kullanmak zararlı biliyorsunuzdur. Tabiki ilaçların içinde bir çok etken madde var ama siz yine de araştırın 15 gün diyorsunuz Çünki . Herşeyin fazlası zararKızlar herkese selam ben bu ay soğan kürü denemek istiyorum 15 gün boyunca sabah akşam aç karınla olmak üzeri acaba soğan kürüyle hamile kalanlar oldu mu ?
Canım sen denedin mi sonuç ne oldu baya zaman geçmiş üstünden sormak istedimKızlar herkese selam ben bu ay soğan kürü denemek istiyorum 15 gün boyunca sabah akşam aç karınla olmak üzeri acaba soğan kürüyle hamile kalanlar oldu mu ?
Malesef gebelik olmadı halaCanım sen denedin mi sonuç ne oldu baya zaman geçmiş üstünden sormak istedim
Anladım canı. Hayırlısı inşallah en kısa zamanda olurMalesef gebelik olmadı hala