• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü ile hamile kalanlar??

meleklk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
546
149
18
24
Kızlar herkese selam ben bu ay soğan kürü denemek istiyorum 15 gün boyunca sabah akşam aç karınla olmak üzeri acaba soğan kürüyle hamile kalanlar oldu mu ?

Kızlar herkese selam ben bu ay soğan kürü denemek istiyorum 15 gün boyunca sabah akşam aç karınla olmak üzeri acaba soğan kürüyle hamile kalanlar oldu mu ?
Kist yoksa kist yapıyor diye okumuştum ben dikkatli olmanızı öneririm

Hayır kistim yok ama aksine kistlere iyi geceliceği söyleniyor ve çoğu kişinin soğan kürüyle hamile kaldığını okudum sitede
Eğer kist yoksa kist yapıyormuş , varsa iyi geliyormuş . Bende böyle okudum karar sizin

Kist yapıyor kist yok ise çörek otu bal tarçın deneyin bir de her gün aç karna 21 çekirdekli siyah üzüm

Valla ben geçen ay adet bitimi denedim onunla çok hamile kalan olmuş bakalım fayda edecek mi

merhaba.her gece taze cevizi krip 1bardak suya atin.sabah erkenden suyunu icin cevizi yeyin.10gun boyunca tekrarlayin.cok guzel sinuc veriyor.adetiniz bitdiyi ilk gunden bawlayin ama.

Soğan suyu herkese yaramıyor maalesef. Ben yaptığım ay adet olamamıştım

Back
X