Soğan kürü ile kolay gebelik

Adetinizin bitiminde mi başladınız acaba herkes farklı zaman diyor 🥴
Canım adet bittikten 3 gün sonra günde 2 bardak 5 saat arayla kahverengi dışı olucak içinde beyaz olucak soğanın dörde bölüp kaynayan 1bucuk bardak suya bırak sonra 5 dk kaynatıp içiyorsun 15 gün boyunca her gün taze olucak. 15 günden sonra bırakıyorsun adete 10 gün kala yine içiyorsun adet olunca bırakıyorsun

Canım adet bittikten 3 gün sonra günde 2 bardak 5 saat arayla kahverengi dışı olucak içinde beyaz olucak soğanın dörde bölüp kaynayan 1bucuk bardak suya bırak sonra 5 dk kaynatıp içiyorsun 15 gün boyunca her gün taze olucak. 15 günden sonra bırakıyorsun adete 10 gün kala yine içiyorsun adet olunca bırakıyorsun
Çok teşekkür ederim canım bende adet bitimini bekliyorum hemen başlayacam inşallah 🙏🏻

Merhabalar günde kaç defa ve aç karnına mi içiyoruz acaba. Bi de adet bitiminden hemen sonra başlayıp 15 gün devam sonra ara değil mi

Merhaba üyeler bende bu ay küre basladim bakalım insaAllah güzel haberleri paylaşırız burdan gunlerdir sitede yorumlari okumaktan basim döndü ilk adet zamanindan beri bende adet düzensizliği var doktorlar stresden kaynakli diyor birde pco var 1 yıllık evliyim bebisi herkes gibi bizde istiyoruz insaAllah burdan olumli gelişmeleri paylasacagim bide ilacsiz adet olmadigim icin doktor adetin 16. Günü tarlusal ic dedi korkuyorum da bakalim ya nasip sonucları göreceğiz

Selamlar herkese.. ben pko mağdurlarından yeni üyeniz 😑 3 yıldır evliyim. Başlarda hiç çocuk istemiyorduk, olmasa da olur diyorduk ( ne büyük gaflet :(( ) geçtiğimiz ay artık kucağımıza bebişimizi almaya karar verdik. Adet düzensizliğim genç kızlığımdan beri var şu an 35 yaşındayım. Kontrol için gittim ve dr PKO olduğumu söyledi.. bende ne uyku kaldı ne bişe.. tüp bebek merkezine yönlendirdi. Gitmeden önce son kez deneyebileceğim bir yöntem var mıdır sizce ?

Selamlar herkese.. ben pko mağdurlarından yeni üyeniz 😑 3 yıldır evliyim. Başlarda hiç çocuk istemiyorduk, olmasa da olur diyorduk ( ne büyük gaflet :KK43:( ) geçtiğimiz ay artık kucağımıza bebişimizi almaya karar verdik. Adet düzensizliğim genç kızlığımdan beri var şu an 35 yaşındayım. Kontrol için gittim ve dr PKO olduğumu söyledi.. bende ne uyku kaldı ne bişe.. tüp bebek merkezine yönlendirdi. Gitmeden önce son kez deneyebileceğim bir yöntem var mıdır sizce ?
Soğan kürünü dene canım ben de onu deneyeceğim

Back
X