- 12 Aralık 2019
- 46
- 11
- 38
- 27
- Konu Sahibi MerveOuz61
Soğan kürü ile gebe kalan var Mı nasıl oldu acaba anlatr mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var mı bilgisi olan
Adetinizin bitiminde mi başladınız acaba herkes farklı zaman diyorBen bu ay başladım Bakalım hayırlısı.. forumları çok okudum soğan kürü deneyip hamile kalan çok. İnşallh bizede nasip olur![]()
Bende bu ay içtim canım adetime 4 gün var hadi hayırlısı yüzüm sivilce doldu
Benim prolaktin tavan yaptı bu kürden dolayı 23 iken 46 ya fırladıSoğan kürü ile gebe kalan var Mı nasıl oldu acaba anlatr mısınız
İnşallah canım Allah razı olsun.Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah bebiş vardır hayırlısıyla adet olmazsın![]()
Canım adet bittikten 3 gün sonra günde 2 bardak 5 saat arayla kahverengi dışı olucak içinde beyaz olucak soğanın dörde bölüp kaynayan 1bucuk bardak suya bırak sonra 5 dk kaynatıp içiyorsun 15 gün boyunca her gün taze olucak. 15 günden sonra bırakıyorsun adete 10 gün kala yine içiyorsun adet olunca bırakıyorsunAdetinizin bitiminde mi başladınız acaba herkes farklı zaman diyor![]()
Çok teşekkür ederim canım bende adet bitimini bekliyorum hemen başlayacam inşallahCanım adet bittikten 3 gün sonra günde 2 bardak 5 saat arayla kahverengi dışı olucak içinde beyaz olucak soğanın dörde bölüp kaynayan 1bucuk bardak suya bırak sonra 5 dk kaynatıp içiyorsun 15 gün boyunca her gün taze olucak. 15 günden sonra bırakıyorsun adete 10 gün kala yine içiyorsun adet olunca bırakıyorsun
Rica ederim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canımÇok teşekkür ederim canım bende adet bitimini bekliyorum hemen başlayacam inşallah![]()
Soğan kürünü dene canım ben de onu deneyeceğimSelamlar herkese.. ben pko mağdurlarından yeni üyeniz3 yıldır evliyim. Başlarda hiç çocuk istemiyorduk, olmasa da olur diyorduk ( ne büyük gaflet
( ) geçtiğimiz ay artık kucağımıza bebişimizi almaya karar verdik. Adet düzensizliğim genç kızlığımdan beri var şu an 35 yaşındayım. Kontrol için gittim ve dr PKO olduğumu söyledi.. bende ne uyku kaldı ne bişe.. tüp bebek merkezine yönlendirdi. Gitmeden önce son kez deneyebileceğim bir yöntem var mıdır sizce ?