Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizinle aynı sorunu bende yaşıyorum, tamamen yok eder mi bilmiyorum ama benim regl olmama fayda sağlamıştı. Yeniden başlamak istiyorum ama fırsat olmadı. Tabii siz doktora gitmeyi ihmal etmeyin, en iyisini onlar bilir bu kürü de deneyebilirsiniz doğal sonuçta ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir.
Benim hiç kistim olmadı. Ben her zaman ara ara yaparım. Sene de 2 defa falan. 42 yaşımda ilk bir kaç denemedne sonra hamile kaldom. Ben buna bağlıyorım ama tabi ki allah bilir. Ama kisti olup içince düzelen, hamile kalan vs birden fazla kişi gördüm çevremde. Hatta birine doktorun kendisi, önermişti
Bir atkadaşımın kardeşine de kist nedeniyle ameliyat demişlerdi. Soğan lürü yaptıktan sonra doktora gititğind ekistin falan olmadığını söyleyip doktoru şaşırmıştı