• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü kanama yapar diye korkuyorum

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
merhaba arkadaşlar 3.5 yıllık evli ve 1.5 yıldır bebek düşünüyoruz pco var ama düzenli adet görüyorum bunun yanı sıra yumurtlama olmuyormuş,progesteron 5 çıktı doktorum 3 aylık serophene kullan gel dedi takip yok bişey yok 2 ay tek doz şeklinde aldım ama kist yapmasından korktuğum için bu ay da soğan kürü yapıcam 2 aylık ilaç tedavim cevap vermedi,soğan kürünün methini çok duydum bu ay denicem ama kanama yapmasından korkuyorum,kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
mart ayında doktor gel sonuca bağlayalım artık 3 ay serophene işe yaramaz ise dedi bu ayı da soğan suyuna ayırmak istiyorum ne dersiniz?

Hsg çektirdim martta ve hamile kaldım herşey vesile tabiki inşallah isteyen herkese versin Rabbim
Ben de hsg çektirdim 2 ay geçti üzerinden. 4 kayıp var bende ama ilk defa geçen ay eşim çok üzüldü gebelik yok diye. Senin adına çok sevindim maşallah, şimdi günahlarından arınan birisin. Bana da dua et olur mu? Adım Pervin. Allah sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin... :)

Back
X