- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
- Konu Sahibi KANATSIZ KUS
bende dun basladim yeni baslayanlar varmi aranizda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dun basladim yeni baslayanlar varmi aranizda
çok sevindim senin adına sağlıklı bir bebeişin olur inş canımBen kullandm haslanmis sogan hc sevmem ama kokusu onn gbi oluyodu doktra muayne gtmstm snde pko baslangci var ddi bende sogan kurunu gordm 15 gn sbh aksam yapp icmek gerekio ben adetm bttkten 2 gn snra fln basladim bi hafta ictm braktim ve rabbiminde izniyle o ay hamile kaldim smdi 27 haftalik hamileyim rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah
çok sevindim senin adına sağlıklı bir bebeişin olur inş canım
evet ibrahim saraçoğlunun bir kaç sitesine baktım orda bile farklı yazıyodu bende adet bitiminden 7 gün sonra başladım inş faydası olur herkeze tadıda dediğin gibi çok kötü değil hatta alıştım ben güzel geliyor bi içtikten sonra ağzına soğan tadı gelince kötü oluyor ondada ağzıma birşey atıyorum anında gidiyorSoğan kürü için herkes farklı bi zaman aralığı vermiş kimi diyor adetten bir hafta sonra kimisi adetin ilk günü kimi de adet bitiminde başlanır :-\ :-/ demekki herkes kafasina göre takılıyorbenim bugün kürde 8. günüm 15 e tamamlarim inşallah :-D adetimin 4. Günü kanama azalınca başladım belim çok ağrıdı :-( bazı arkadaşlar yazmış tadı iğrenç diye ama hiç de öyle değil içilir yani abartacak bişey yok ;-) sadece çok gaz yapıyor
benim bat 5 ekim...bakalım neler olacak 20 eylül de doktor randevum var ne diyecek acep???
AMİİİİNNNNNN CANIM AMİNNNNAmin insllah cnm darisi tum isteyenlere
Ya benim bugün yoğun pembe akintim oldu 8. Gün iyi birseydir umarımevet ibrahim saraçoğlunun bir kaç sitesine baktım orda bile farklı yazıyodu bende adet bitiminden 7 gün sonra başladım inş faydası olur herkeze tadıda dediğin gibi çok kötü değil hatta alıştım ben güzel geliyor bi içtikten sonra ağzına soğan tadı gelince kötü oluyor ondada ağzıma birşey atıyorum anında gidiyor
Evet iyi birşey olduğu kesinleşti ;-)bence iyi bişeydir canım sen devam et bırakma sakın
çok sevindim canım inşş hadi hayırlısı bu ay hamile kalırsın inş duaları seninleEvet iyi birşey olduğu kesinleşti ;-)çünkü bugün doktora gittim ilk kezdi.. Biraz endişe vardı icimde
alttan muayene etti bakar bakmaz " ooo tertemiz yumurtaliklarınız hem de sağda ve solda 2 catlamak üzere yumurtaniz var bu ay gebelik olursa ikiz olma riski yüksek bugünleri değerlendirin mutlaka" dedi bende sevindim inşallah dedim O
kan değerlerim de normalmiş çok şükür... Bazı onerilerde bulundu tabi... Bence soğan kürü icimi temizlemis...Allahim sana sukurler olsun
Allah razı olsun kardeş inşallahçok sevindim canım inşş hadi hayırlısı bu ay hamile kalırsın inş duaları seninle
Bat ne zaman senin?arkadaslar kurum bitdi artik simdi beklemedeyim
1 EKIM DEBat ne zaman senin?
SEN ICIYORMUSUN SOGAN KURU?Bat ne zaman senin?