Gebeliğe Hazırlık soğan kürü kullananlar bakabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ebrulim38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
577
224
33
Merhaba arkadaşlar bu konuda açıkçası çok fazla şey dinleyip okudum ama hala anlamadığım bir nokta var yardımınızı rica ediyorum.

Soğan kürü adet bittikten 2 gün sonra başlanması gerekiyor yani hemen hemen 7.güne tekabül ediyor. 15 gün kullanacağımızı düşünürsek bu kür mutlaka yumurtlama gününe denk geliyor.

1- Kür içi temizlediği için bebek çalışmaları bu durumda nasıl sonuç verecek?
2- Kür uygulanırken yumurtlama tarihi değişir mi ?
3- Kür süresince aynı yumurtlama döneminde ilişkiye girilmesi mi uygun yoksa bir sonraki adetten sonraki yumurtlamayı mı bekleyeceğiz sonuç almak için ?

Bu kür düşük yapar gibi yazılar okuduğum için tedirginim. Zaten her ay stres oluyorum birde bu stresi kaldıramam sanırım lütfen bilgilendirin beni.

Bu kür hormon degerlerinizi alt üst eder. Burada hormonlari bozulan cok kadin var. Riske atmaya değmez. Doktorunuz ne diyorsa onu yapın.

1) bebek çalışmalarını olumlu veya olumsuz etkilemez bunu bilemeyiz. Hamile kaldığın halde devam etmezsen sıkıntı yaratmaz.

2) kür yaparken yumurtlama tarihi değişmez çünkü adet bitiminde başlıyorsun bunu değiştiricek kadar vakit bile kalmıyor arada

3) küre başladığın zamanki ay ilişkiye giriyorsun öbür ayı bekleme gibi bi durum yok. Ben 7 gün süren adetim olduğu için 5. Günü başladım 15 gün içtiğimde yumurtlama günü geldiğinde kür bitmiş olmuştu yani pik gördüğüm zamanlar kürün son günleriydi ve değerlendirmiştim. 15 gün sonrada hamile olduğumu öğrendim bat gününde.

Kür düşük yapar gibi bi durum söz konusu olması için hamile olduğunu bile bile devam edersen risk. Benim düşük oldu evet ama kür düşük yaptı ya da yapmadı diyemeyiz ki doktora sordum yumurtlamadan sonra ictinmi dedi hayır dedim önemli olan yumurtlamadan sonra devam etmemek çünkü döllenme oluyo bırakman gerek. Burda tercih senin tabiki olumlu olumsuz her bünyede farklı sonuç verebilir bunu bilemeyiz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…