Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet normal. zaten soğan suyu varsa iltihap mikrop...vs atmak için. sadece kadın hastalıklarında değil tüm vucuda etkisi var. idrar rengini de koyulaştırabiliyor. akıntıyı da artırıyor. hatta soğan suyuna basladıktan sonra regl dönemleri daha yoğun kanamalı geçebiliyor. ablamda çok yoğun oldu bende cok fazla etkilemedi. bende daha cok akıntı arttı.
annemde de.
=) ama bir süre sonra tamamen akıntıların bitiyor. tertemiz hissediyorsun
ama belirli dönemlerde tekrar edilmeli.
ben bir dönem kulllandım sonra devam etmedim. etmeye niyetim var inş.
Akıntı olunca biraz korktum da, akıntı olması iyi bişey olsa gerek, temizleniyor :)
Ne kadar süre kullanılıyor peki, bir kereden fazla tekrar edilebilirmi kür?
Kızlar geçen ay 15 gunlük5 ve 20 eylül arası 1. Kürü yaptım. Şimdi adetin yarın bitecek ama bu gecikmlei bir adetti düzen yok. 7 günlük 2. Kürü ne zaman yapmalıyım ? Emin değilim adetim belli olmuyor direk baslasam olmaz mi faydası ?? Yardım lütfen pko varyumurtluyirum ama çatlamiyoryanı foliküller var çok sayıda 1cmden küçük.