Sogan kuru ne zaman baslanir ve nasil yapilir

Ruzgariklim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
199
183
18
31
Merabalar....Sogan kurune ne zaman baslanmali ve nasil yapilmalidir bilen arkadaslarin bilgi vermesini istiyorum

Adet gecikmesi yasiyorsaniz hemen baslamalisiniz, zaten basladiktan bir kac gun sonra adetiniz gelecektir. Adetin ucuncu gunune kadar devam ettikten sonra birakip adet bitiminden iki gun sonra tekrar baslamali ve 15 gun sabah aksam icmelisiniz.

Bunun disinda adet duzensizliginiz yoksa adet bitiminden 2 gun sonra baslayip 15 gun devam etmeniz gerekiyor. Her gun taze hazirlanmali ve sicaga yakin ilik tuketmelisiniz

Adet gecikmesi yasiyorsaniz hemen baslamalisiniz, zaten basladiktan bir kac gun sonra adetiniz gelecektir. Adetin ucuncu gunune kadar devam ettikten sonra birakip adet bitiminden iki gun sonra tekrar baslamali ve 15 gun sabah aksam icmelisiniz.

Bunun disinda adet duzensizliginiz yoksa adet bitiminden 2 gun sonra baslayip 15 gun devam etmeniz gerekiyor. Her gun taze hazirlanmali ve sicaga yakin ilik tuketmelisiniz
Merabalar ben daha cabuk hamile kalmak ve iltihap sebebiyle tuketmek istiyorum simdi bir soru sormak istiyorum size cogu yazida adetten 7 gun sonra baslayip 15 gun devam edin diyorlar peki bu 15 gunun sonunda nasil olacak birakacaz mi

15 gun tuketip birakicaz mi acaba

İlk ay 15 gun yapip birakiyorsun adet olacaksin zaten sonraki ay adet tarihinden 10 gun once baslayip tekrar 10 gunluk kur uygulayacaksin bunu en cok 3 ay uygulaman onerilir.
3 aydan fazla yapma diyorsunuz yani ...mutlaka bu ay deniycem umarim ise yarar tesekkur ederim bilgileriniz icin

Back
X