Soğan kürü sonrası 🧅

insomnia_95

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
58
18
8
29
Kızlar merhaba soğan kürü bittikten sonra ne zaman adet oldunuz acaba? Ben bu ay kürü uyguladım kür bitiminden bir hafta geçti hala adet olmadım neden acaba

Kızlar merhaba soğan kürü bittikten sonra ne zaman adet oldunuz acaba? Ben bu ay kürü uyguladım kür bitiminden bir hafta geçti hala adet olmadım neden acaba
Canim sende bizdensin yaramamis demek ki sana da bende denedim bende kist cikardi adet duzensizligi yapti deneme birdaha da bence canim ayetel kursi grubu kurmakbistiyoruz katilmak ister misin sende kac ksii olursak o kadar az ayetel kursi duser bize de herkese ayri ayri gunluk okuycaz

Canim merhaba Ben katılmak istiyorum katılabiliyor muyum

Canim sende bizdensin yaramamis demek ki sana da bende denedim bende kist cikardi adet duzensizligi yapti deneme birdaha da bence canim ayetel kursi grubu kurmakbistiyoruz katilmak ister misin sende kac ksii olursak o kadar az ayetel kursi duser bize de herkese gunluk okuycaz
Canim merhaba Ben katılmak istiyorum katılabiliyor muyum
peki canim katilabilirsin bir kisi tek kaldi gunluk 313tane yi dagiticaz kisi bais ne kadar duserse onun niyetine okuycaz 7kisi yeter her gun birine

Bu ne için canım tam olarak nasıl yani anlamadım

Bende de aynısı oldu sonra doktora gittim kist oluşmuş, yani ben pişman oldum yaptığıma bana yaramadı..

Nasıl kullandın canimm bende denediğim ay hamile oldum ama düşük yaptim
Aslında söylenilenden pek farklı değildi canım sabah akşam beş dakika kaynatıp içtim ama tek fark ben hiç beklemedim sıcak sıcak içtim her şey Allahtan kuzum hiç üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…