Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 8 aylık evliyim korunmuyorum ve bebeğim olmuyor . 15 gün boyunca soğan kürü uyguladım ve adet oldum .adetimdedüzenli oluyordu zaten. Soğanın etkisi olmadı sanırım
Kızlar 8 aylık evliyim korunmuyorum ve bebeğim olmuyor . 15 gün boyunca soğan kürü uyguladım ve adet oldum .adetimdedüzenli oluyordu zaten. Soğanın etkisi olmadı sanırım
Çok şey denedim aslında soğan kürünü de denedim midem bulandı bi kaç gün devam ettirebilmiştim bırakmıştım doktor şimdi kist var deyince bende burnumu tutup kullanayım dedim tadına da alıştım artıkn
Bende bu ay soğan kürü yaptım 2 yıldır bebiş olmuyor herşey normal kist de yok 11 gün yaptım ama yumurtlama gelmişti çünkü dedim belki tutunmayı engeller diye bıraktım o günler içmeyi buugn testim negatif adetime 4 gün var umudum yok ama belki li diyorum adet gecikince pozitiftir ve belli olur inşallah hayırla kucağımıza alırız
Ya kızlar klomen kist yaptı bende soğan kuru yapıyım dedim ama sabah akşam ac karna içiyorum. Agzimda sürekli bir soğan tadı ve midem de bir şişkinlik var . Sizde de böyle sıkıntılar oldu mu
Ben geçen ay soğan kürü yapmıştım ama 11.gün bıraktım. Adetlerim düzenlidir, gebelik için denemek istemiştim. Çok umutluydum, bütün belirtileri yaşamama rağmen regl oldum. Daha önce soğan kürü yapanların regllarının çok sancılı vs. geçtiğini okumuştum, aksine benimki diğer dönemlerime göre daha az ve erken sürdü diyebilirim. Dün yumurtlama günümdü. Ben akıntı ve kasık ağrısından yumurtlama günümü hissedebiliyorum. Yalnız sağ yumurtalığım felaket ağrıdı, soğan kürü etkisini şimdi mi gösterdi bilemiyorum. Daha önce böyle bişey yaşayan var mı? Tez zamanda annelik duygusunu tatmak dileğiyle. Sevgiler.