Sogan kuru uygulayipta hamis kallanlar buraya

Soğan kürünü menopozdaki kadınlar yapıp adet görüyor ve rahatlıyor. Kendi kulağımla duydum kadın 7-8 senedir regl olmuyomuş ve soğan kürüyle regl olmuş. Menepozdaki bir kadın için oldukça rahatlatıcı olmalı. Umarım sıpalarınızı bi an önce kucağınıza alırsınız kızlar :)

İnşallah canim ınsalah dün akşam ictim bakalım başladım dün akşam bir bardak iciyim diorum

Slm arkadaslar konu basligindan anlamisinizdir sorumun ne oldugunu

Sogan kurunu uygulayipta hamis kalanlar varmi aranizda ??

Eylulde 4 sene olacak doktora gittik esimde sorun yok bende ise yumurtaliklarimda enfeksiyon vardi amaliyat oldum temizlediler ilaclar haplar kullandim doktorumun dedigine gore enfeksiyonum tumden temizlenmis 3 ay kadar kendiniz denemeniz lazim olmasa tekrar gelin dedi.. bu ayin sonunda 30 yasima girecegim ve halen hamis kalmadim
Canım ben uyguladım işe yaramadı bende ama sende bişey yk demiş dr.. Kesinlikle yap.. Ve ilişkiden önce maydanoz süt buharına otur yarım saat.. Eşine de sabah akşam keçiboynuzu pekmezi ver :-) inşaallah hayırla hamiş kalırsın ☺️

Canım ben uyguladım işe yaramadı bende ama sende bişey yk demiş dr.. Kesinlikle yap.. Ve ilişkiden önce maydanoz süt buharına otur yarım saat.. Eşine de sabah akşam keçiboynuzu pekmezi ver :-) inşaallah hayırla hamiş kalırsın ☺️

evet oda aklimda simdi sogani deniyorum bakalim belki ilerliyen donemlerde onuda denerim benim kuzenimde o maydanoz sut buharina oturdu suanda iki cocugu var ilki zor oldugu icin ikincide oyle sandi ardindan ikincide geldi :)

Sogan kurunde ilk ayım ilacsiz adet goremiyorum malesef , 15 gun boyunca sabah akşam cok sicak olmayacak bir sekilde içtim 5 gün oldu biteli halen adet olmadim:KK43:
Siz kacinci gunde adet oldunuz kizlar ?

Back
X