soğan kürü ve klomen

gamyoncu

o artık melek annesi
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
3.252
46
363
36
merhaba kızlar ben şu an adetimin 5. günündeyim ve klomen kullanıyorum
ama bu ay soğan kürünü de yapmak istiyorum
sizce ikisini aynı anda mı yapmalıyım
ya da hangisini yapmalıyım?

benimde 5. günüm bende başladım bugün klomene bende başlıyacağım soğan kürüne adetten bir haftasonra başlıyosun ben klomen bittiği zamana denk geliyo ozaman başlıyacağım. 15 gün uygluluyosun kürü ara veriyosun. bende başlıyacağım. :)

çok sağol cevabın için
adetin 7. günü başlanıyor diye biliyordum ama yanlışmıyım

ben saraçoğlunun sitesinde öyle okudum da ondan dedim. bende öyle başlıyacağım zaten 15 gün sonra ara vermemde adet zamanına denk geliyo yumurtlama döneminde biz kullanıyo olacağız kürü daha iyi olur gibime geliyor ben iğnede olacağım ona görede yapıyorum hesabımı zaten şurda az bir gün kaldı haftaya başlıyorum ben :)

sen şimdi adetin 5. günündesin
klomeni günde bir kere mi yoksa iki kere mi alıyorsun
1 hafta sonrada soğan kürüne başlıycan öyle mi

günde 2 defa sabah 1 akşam 1 benim 2. kullanışım ilk tutmadı adet gördüm. klomenin bitiş zamanına denk geliyor ozaman başlıyacağım eğer sen klomen içerken bu kürü yapacaksan zararı yokmuş bir problm olmazmış öyle yazıyor sitede. eğer adet düzensizliği problemi olanlar hemen başlayabbilir diyo saraçoğlu. ama yoksa adet düzensizliğiniz adetten bir haftasonra başlayın yazıyo ama başlasanda problem olmuyormuş. sadece 15 kullanıp ara veriyosun tekrar başlıyosunya onun için yazıyor yani ne zaman kullanırsan kullan bir sorun olmuyormuş zararı yokmuş

anladım canım çok teşekkür ederim

Soğan küründen başka hiçbir şey kullanmadım. Adetimin başlangıcının 7.gününde içmeye başladım soğan kürünü. toplamda 21 gün uyguladım. zaten kür bitince adet zamanın gelmiş olur. Sabah akşam aç karnına 1 er su bardağı olarak içeceksin. Ilık olması çok önemli. Midem bulandı soğuk içeyim deme etkisini kaybeder. Yapılışına gelince orta boy soğanı ikiye bölüp kabuğuyla beraber 1.5 bardak suda 8-10 dakika kaynat. Zaten kaynayınca 1 bardağa iner tamamını iç kalan suyun. Tabi süzüp ılımasını bekle. bu işlemi 21 gün boyunca yap.
Ben bunu yaptım ve kür bitiminde hemen adet oldum. Ertesi ay hamileydim
Kolay gelsin inşallah yavruna kavuşursun.​

Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

Dikkat: Bu kürü gastirit veya ülser şikayeti olanlar uygulamamalıdır.

Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
Saraçoğlu der ki ; beraber kullanabilirsiniz sadece hangisinin fayda ettiğini ayırmazsınız diyo bende başlıcam ama ikisini de içicem işimi şansa bırakmak istemiyorum Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin...

kızlar bu ay klomen e basladım günde 1tane 5 gün boyunca kullancam. soğan kürü de yapmak istiyorum. ne zamn başlamalıyım?

Uzun zaman geçmiş ama bunu kullanıp hamile kaldınız mı acaba!?
Sonuçlar nedir?
Ben de klomen ve sonrasında soğan kürü denemek istiyorum

Merhaba,
Sizin klomen ve soğan yaptınız mı?
Hamilelik nasıl oldu?
Mrb cnm bu mesaji baya.once yazmisim.ben sanirim.o kür leri yaptigimda klomen de kullanarak hamile kalmistim.fakat dusuk olmustu malesef;(sonraki ay tekrar kendiligimden hamile kaldim ikiz idiler..fakat onlar da 8.haftada kalp atisi.durdu kurtaj oldum..cok zordusonra tedavileri birakmadim.doktor.filan degistim.klomen kullandim yine.olmayinca igne kullandim.ve tekrar hamile kaldim hamdolsun..yani simdiki hamilelikigim de ilaçla oldu.ve yine ikiz

selam canm bende klomene basladım klomen kullanınca ikizmi oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…