Merhaba,
Çok yakın bir tarihte saraçoğlu sitesinden bilgi alarak önce soğan kürü ardından pko kürüne başladım. Benim 1.5cm ve 2cm büyüklüğünde miyomum olduğu ve çocuk istediğim için bu kürlere başladım. Adet bitiminden 3-4 gün sonra 15 gün süreyle sabah ve akşam aç karnına bir bardak soğan suyu içtim. Soğan kürümün hemen bitiminde testere dişli aslan pençesi çayının ve çörekotu yağının olduğu bir seti kullanmam için gönderdiler. Benim hamile kalamamak gibi bir engelim yoktu ama miyomların hamileliğimin ilerlemesine engel olacağını dr un çok kesin bir şekilde bekirtmesiyle alternatif bir tedaviye yöneldim. Kürü kullandığım ilk ay hamile kaldım. Miyomumda bir değişiklik olmadı. Belki hamile kaldığım için bilmiyorum miyomum büyümüş. Ben o kürle mi hamile kaldım bilmiyorum ama çok dua ettim ve hamile kalınca mutlaka buraya yazıcam diye kendime sözvermiştim. 6.5 haftalık hamileyim ama öğrendiğim günden beri lekelenmem var ve bu dönemi çok zor geçiriyorum.
Saraçoğlunun çağrı merkeZini ücretsiz arAyıp bilgi alabiliyosunuz. Kürtajdan sonra riskli olabilir bence..