SOĞAN KÜRÜ YAPANLARR CEVAAAPPP

Merhaba hanımlar ben 2yl 3 aydır evliyim ve bebiş istıyoruz olmuyor klomen iğne vs çok kullandım sonra rahim filmi çekildim rahmim t şeklindeydi ameliyat oldum düzelttik iki ay siprial takıldı çıktı ay biz bebiş çalışmaların başladık tam 10 gün gecikti ve hatta gebelik belirtileri vardı sonra test yaptım negatifti test yaptığım gün adet oldum hemde doğum günğmde😕bu ayda soğan kürünü dedim istikrarlı bir şekilde yapıyordum taki mideme rahatsızılık verene kadar eşim bırakmamı istedi ve malesef yarıda bırakmak zorunda kaldım 8 gün yaptım bu arada yaparkende ovulasyon testi aldım her gün yapıp yumurta takibi yapıyordum kaçırmamak içim ama her halükarda gün aşırı ilişki oluyor... soğan kürünü böyle yarım yapıp etkisini gören var mı ?🧐
Rabbim sağlıkla nasip etsin .
Bende çok yaptım hiç bir sonuç almadım ..ama bnce soğan kürü genelde iltihap yüzünden bebek olmuyorsa onlarda fayda sağlıyor ..iltihaplı olunca hamile kalınmiyor soğan kürü deneyince ilhitap gider hamile kalınır ..

Rabbim sağlıkla nasip etsin .
Bende çok yaptım hiç bir sonuç almadım ..ama bnce soğan kürü genelde iltihap yüzünden bebek olmuyorsa onlarda fayda sağlıyor ..iltihaplı olunca hamile kalınmiyor soğan kürü deneyince ilhitap gider hamile kalınır ..
Hmm ben iltihap yok ama minink minik miyomlar var dedi doktor bu ay ilk defa daha önce söylemediniz dedim bazen biz doktorlar çok sorun yaratacak boyutta değilse her gördüğümüzü hastalara söylemeyiz dedi bende soğan kürünü yaptım inşallah işe yarar.. siz ne için yaptınız ve ne kadar sürede kullandınız ne zaman başladını ?

Hmm ben iltihap yok ama minink minik miyomlar var dedi doktor bu ay ilk defa daha önce söylemediniz dedim bazen biz doktorlar çok sorun yaratacak boyutta değilse her gördüğümüzü hastalara söylemeyiz dedi bende soğan kürünü yaptım inşallah işe yarar.. siz ne için yaptınız ve ne kadar sürede kullandınız ne zaman başladını ?
12 yıllık evliyim ..herşey dnedim ..olmadı ..8. tüp bebek de nasip oldu ..hamileyim şimdi ,🙏

Back
X