Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mihrimahayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
141
71
48
35
Merhaba kızlar. Ben adetimin 2. günü soğsn kürüne başladım genelde adetten 2 gün sonra yapın diyorlar fakat bana çok mantıklı gelmiyor çünkü o dönem ovulasyon dönemi oluyor yani o zaman ilişki yaşanacak ve hemde rahmi temizlerse bu kür nasıl olacak?

Yanlıs biliyosunuz adetin 7.gunu baslanır ve 15gun devam edilir. İbrahim saraçoglu ne zaman nasıl kullanılıyor anlatıyor zaten. Ustelık o zaman ovulasyon donemi degıl ovulasyon yanı yumurtlama adetin 14-16 gunlerı arasında olur adet Ken ılıskı yasanmıhor yanı

Adetliyken başlama adetin bitsin tamamen beyaz akıntı geldikten sonra başla çünkü adet süreni uzatabilir gelecek ayda gecikme ve düzensizlik yaşayabilirsin. Şahsen bende öyle olmuştu adetimin son günlerinde başladım ve 10 11 gün devam etti adetim normalde 5 6 gün sürer gelecek ayda 4 yada 5 gün gecikmişti baya bi düzensizlik yaşamıştım yanlış uyguladığım için .

Teşekkürler yorumlarınız için maalesef bi arkadaş tavsiyesylw ben adetin 2. Günü başladım iltihap falan barsa adetken gider hepsi dedi neyse hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…