Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet bitiminden iki gun sonra baslayin diyor saracoglu. insallah fayda olmustur size de.. ben bir ay yaptim ise yaramadi. simdi aslanpencesi iciyorum. fsh yuksekligi mi var?
Merhaba, sadece soğan kürü etki etti denir mi bilmiyorum ama ben bu ay ilk defa denedim. Dediğiniz gibi, adetim biter bitmez başladım ve 15 gün devam ettim. Ramazan dolayısıyla biraz zor oldu. Bazı günler biraz aksamalar oldu ama tamamladım ve bu ay çift çizgiyi gördüm hamd olsun. Henüz doktor kontrolüne gitmedim. Yürekten dua edin, Rabbim bu kürü vesile kılsın.
Bildiğim bir sıkıntım yoktu çok şükür ama önceki aylarda yumurtlama günlerimin biraz geciktiğini ve düzensizleştiğini fark edince uygulama kararı aldım ve daha uygulamaya başlayalı bir hafta olmuştu ki yumurtlama günümü önceki aylara göre 1 hafta erkene çekti (yani olması gereken güne).Öyle mı maşallah diyelim ne güzel çok sevindim sizin adınızaRabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı sağ salim nasip etsin inşallah tüm isteyenlere de sizinle birlikte nasip etsin
Ben de ilk defa denedim ve dediginiz gibi Ramazan dolayısıyla olunca malum zor oldu biraz iftar ve sahur öncesi yaptım inşallah faydasını görürüm bakalımsizin sıkıntınız var miydi acaba hamilelikle ilgili merak ettim
Bildiğim bir sıkıntım yoktu çok şükür ama önceki aylarda yumurtlama günlerimin biraz geciktiğini ve düzensizleştiğini fark edince uygulama kararı aldım ve daha uygulamaya başlayalı bir hafta olmuştu ki yumurtlama günümü önceki aylara göre 1 hafta erkene çekti (yani olması gereken güne).
Merhaba bende yarın başlıcam adet oldunuz mu acabaSoğan kürü kullanıp da hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfenBen de bu ay adetimin 7.gunu başladım ve dün akşam itibariyle 15 günü tamamladım beklemedeyim
![]()
Merhaba bende yarın başlıcam adet oldunuz mu acaba
İnşallah olmazsınızMerhaba 1 günüm kaldı henüz olmadım bekliyorum
İnşallah olmazsınızBenimde adetim biteli bugün 2. Günüm şuan içiyorum şifa olsun hepimize inşallah
![]()
Aminnn inşallah valla hayırlısı olsun hakkımızda hepimize şifa olsun inşallah![]()
Canım pko var bende adetlerim çok düzensiz 2 3 ayda ancak adet görüyorum ilaç kullanıyorum kimi zaman olmak için böyle olunca hamilede kalamıyorum tabi ki bu ay bi deneyim dedim belki şifa olur olmazsada artık doktor yolu gözüküyorSizin bir sıkıntı varmıydı peki neden başladınız bu küre
Anladım canım şifa olur inşallah sana da tabiki yoksa ihmal etmeden doktora gitmek lazımCanım pko var bende adetlerim çok düzensiz 2 3 ayda ancak adet görüyorum ilaç kullanıyorum kimi zaman olmak için böyle olunca hamilede kalamıyorum tabi ki bu ay bi deneyim dedim belki şifa olur olmazsada artık doktor yolu gözüküyor![]()
Sogan kurunu bu ay bende denicem adetimin bitmesini bekliyorum gebelik olusursa bizede haber verin umut olsunAnladım canım şifa olur inşallah sana da tabiki yoksa ihmal etmeden doktora gitmek lazım
Hayirlisi olsun ben de oyle basladim 15 gun ictim o ay hamile kaldim domtorum normal yolla olmaz tup bebek sart demisti, ama kurban oldugum Allah im nasip etti mucize diyorum ben, bir de aktardan bi karisim almistim hormon duzenleyixi ben onlara bagliyorum tabiki once Yuce Rabbimin istemesi ile olduSoğan kürü kullanıp da hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfenBen de bu ay adetimin 7.gunu başladım ve dün akşam itibariyle 15 günü tamamladım beklemedeyim
![]()
Adetinizin 7. Günü başladınız 15 gün yaptınız sonraki ayda yapılacak diye biliyorum ama Saraçoğlu 2 ay devam edilir diyordu yanılıyor muyum acaba bende baslicam cvp yazarsanız sevinirimSoğan kürü kullanıp da hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfenBen de bu ay adetimin 7.gunu başladım ve dün akşam itibariyle 15 günü tamamladım beklemedeyim
![]()
Adetinizin 7. Günü başladınız 15 gün yaptınız sonraki ayda yapılacak diye biliyorum ama Saraçoğlu 2 ay devam edilir diyordu yanılıyor muyum acaba bende baslicam cvp yazarsanız sevinirim