Soğan kürü

Soğan kürü polikistik over Pcos yok eder mi? Bilgisi olan
Pko.yu tibben yok etmek mumkun değil. Ama kurlerle hormonlari ve adetleri duzene giren çok var. Mesela ben kendim 20 ay sonra sogan kuruyle hamile kalmişdim ikizlere. O yuzden pko için ardicil aşamali kurler var saraçoglu sitesinde. Mesela sogan kuru, aslanpencesi, sonra 3lu cay karisimi( aslanpencesi, sari kantaron, civanpercemi) bunlari sitede yazildiği gibi yaparsan etki eder. Yani ilk once doktor tedavisi uygulanmali ama doktor bunun tedavisi yok dogum kontrol hapi yazip gonderiyorsa, sonra da cocuk için hormonlarla yukleniyorsak bence tabiatin nimetlerinden faydalanmak gerek. Ben çok inaniyorum bitkilerin gucune. Etrafimda çok var o yuzden.

Ya ben hamile kalmayacam diye çok korkuyorum
Yumurtalarım tembelleşmiş. Yarın hastaneye gidecem eşimle eşimden sprem testi isteyeceklermiş

Ya ben hamile kalmayacam diye çok korkuyorum
Yumurtalarım tembelleşmiş. Yarın hastaneye gidecem eşimle eşimden sprem testi isteyeceklermiş
Asla oyle şeyler düşünme. Tek yumurta tek sperm yeter bebek için. Sadece bazen o ikisini tutturmak zaman aliyor. InsaAllah guzel çikar sonuçlari

Asla oyle şeyler düşünme. Tek yumurta tek sperm yeter bebek için. Sadece bazen o ikisini tutturmak zaman aliyor. InsaAllah guzel çikar sonuçlari
Şuan tereddüt ettiğim nokta pcos tedavisi sonuç vermezse regl olmuyorum ilaçta verdi adet söktürücü fayda etmedi

28 mayıs hastaneye gittim 12 tablet 6 gün kullanımlık adet söktürücü verdi ilaç kullanımı 1 hafta oldu bitteli. Adetimde 18 gündür gecikiyor
Tarlusal mi? Ilaç bitiminden 10 gun içinde adet olunmali. Bir keresinde 2 ay geçmişdi adetim. Kullandim galiba 9 gun civari adet oldum. Ama adet olmazsaniz ultrasonda rahim duvarina bakilmali bence

Kur öncesi aşılama vs herhangi bir tıbbi destek aldınız mı

Kur öncesi aşılama vs herhangi bir tıbbi destek aldınız mı
Ben hamile kaldigim ayla birlikde 7 aydir femara kullaniyordum. Ama hamilelik olmuyordu. Zaten doktor da son kez kullanalim sonraki aydan asilama ya da tup bebek jçin randevu verdi. Ben ocak ayinda sogan kuru yaptim. Femara da sonuncu ay kullandim. Akabinde egzersiz yuruyuş, şekeri kesme gibi şeyler de yaptim. O ay kaldim. Yani femara mi sogan mi vesile oldu bilmiyorum. Ama iksinin de faydasi olmuşdur muhakkak

Tesekkür ederim sogan kuru bende gecikme yaptı ama gebelik yok endişelendiriyor bu durum biraz kist falan yaptı yorumlarına denk geldim bu site de nasip bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…