Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kumsalll123

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
81
29
8
31
Merhabalar ben hamilelik için Soğan suyunun faydalı oldugnu duydum ama nasıl uygulayacagımı bilemedim. Sabah ve aksam ayrı ayrı mı içmemiz gerekiyor? Yoksa günde bir kere yeterli mi? Bide eğer bunu içtiğimiz sırada hamilelik oluşuyorsa bebeğe zararı olmaz mı

Merhabalar ben hamilelik için Soğan suyunun faydalı oldugnu duydum ama nasıl uygulayacagımı bilemedim. Sabah ve aksam ayrı ayrı mı içmemiz gerekiyor? Yoksa günde bir kere yeterli mi? Bide eğer bunu içtiğimiz sırada hamilelik oluşuyorsa bebeğe zararı olmaz mı
İki regl ortasında 15 gün içiliyor. Sabah akşam veya akşam ve gece yapılıyor. Yemekten 15 dak., kadar önce veya yemekten 1 saat sonra. 1.5 bardak klorsuz (çeşme suyu olmayacak yani) su kaynayınca 4 e bölünmüş soğan atılacak ağzı kapalı şekilde sadece 5 dak. Kaynatılacak ve ılıyınca süzülüp içilecek. Rahim duvarınızın ince olması gibi bir probleminiz, yoksa için. Rahim, dubarı inceyse zararlı olabilir. Regl iken yapmayın. O ara hamile kalındıysa bebepe zararı olurmı o konuda bilgim yok malesef. Hamilelik, erlen menopoz, rahim, dubarı kalınlaşması, kist miyom vs için çok çok etkili. Şifa olsun, inşaallah

Rahim inceliği yapıyor ben yaptım düzenli adet döngümü etkiledi gebelikde oluşmadı bilginiz olsun

Back
X