Gebeliğe Hazırlık Soğan kuru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gulay966

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2022
21
8
1
28
Merhaba kizlar 2 senedir evliyim ve pcos hastasiyim tedavi yaptim 2 kere asilama oldum hamile kalamadim sonra ara verdim ve cok arastirdim sogan kuru işe yariyormuş bende bu ay basladim adetim bitdikten hemen sonra ogrenmek istiyorum kac gun icmem gerekiyor kullananlar lutfen cevaplaya bilirmi

Adetin bittikten 7 gün sonra başlayıp sabah akşam birer bardak aç karınına 15 gün içmek gerekiyor. ( not: ben ovülasyon günüme denk gelmemesi adına adet bitiminin 2. Günü başlayıp 10 içip yumurtlama günümde bıraktım, olası döllenmenin düşmemesi için doğru mu yaptım bilmiyorum ama enfeksiyonum için içtim ve o ay hamile kaldım ) bu arada tam tarifi internette yazıyor

Cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin bende adet bitiminden 1 gun sonra basladim bende 10 gun icmeyi dusunuyorum bugun 3 gun oldu iciyorum bakalim insallah bendede hamilelik olur

Merhaba ben pcosum adetim bittikten 1-2 hafta sonra başladım adetlerim düzensiz çünkü simdi ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlama ha gördüm ha göreceğim gördüğüm an bırakmam gerekiyor değil mi sıkıntı olmaması icin. Siz yumurtlamadan ne kadar sonra öğrendiniz gebe olduğunuzu

Yani ben garanti olsun, riske girmeyeyim diye uygulamada gösterilen yumurtlamaya 1 gün kala bırakmıştım. Ama ovülasyon testine göre bir hafta geç yumurtlama görüp değerlendirmiştim. Adete iki üç gün kala idrar testi ile öğrenmiştim hamile olduğumu. Yani en az 10 gün kadar geçmişti yumurtlamadan

Merhaba pcosum yok ama iltihap var kaçıncı fitil ve antibiyotik kullanmam hatırlamıyorum. Hiç soğan kürü yapmadım iltihapta da işe yarar mı acaba? Adetken başlasam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…