• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Kürü

lenaa1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
11
Merhaba, 10 aydir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz. Herhangi bi hamilelelik olmadi bu süre zarfında. Doktorum Ağustos ayi icin randevu verdi. Adetlerim günü güne. Bu ay soğan kürünü denemek istiyorum. Benim yumurtlamam adet bitiminden bi hafta sonra oluyor genelikle. Bunun icin adetten 2 gün sonra degilde adetin son günü baslamayi düsünüyorum. Ve sadece 5 gün uygulamayi düsünüyorum. Daha uzun yumurtlama gününe denk gelir diye riske almak istemiyorum. Yeterli olur mu acaba?😒

Bu tür kürlere adetin 2.günü başlayın derler

Hormon testlerinizi yapıp ovulasyon takibi yapsanız daha iyi olabilir. Ben böyle kürlere çok inanmıyorum.

Bence sen randevuna gitmeden önce eşin de bir sperm testi versin. Bu şekilde başka ihtimaller de elenmiş olur. Ben de kürlere inanmıyorum. Ovulasyon testi ve sağlıklı beslenme daha etkili olur diye düşünüyorum.

Merhaba, 10 aydir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz. Herhangi bi hamilelelik olmadi bu süre zarfında. Doktorum Ağustos ayi icin randevu verdi. Adetlerim günü güne. Bu ay soğan kürünü denemek istiyorum. Benim yumurtlamam adet bitiminden bi hafta sonra oluyor genelikle. Bunun icin adetten 2 gün sonra degilde adetin son günü baslamayi düsünüyorum. Ve sadece 5 gün uygulamayi düsünüyorum. Daha uzun yumurtlama gününe denk gelir diye riske almak istemiyorum. Yeterli olur mu acaba?😒
Ben de duymuştum gebe kalmak için bu şekilde herkes cevremde hamile kaldığını söyledi soğan kürüyle reglimin dördüncü günü soğanı kabuklarını soyup dörde bölüp bir su bardağı suyun içine atıp kaynatıp on dk falan içtim onbeş gün boyunca gebe kalamadm üzerinden beş altı ey geçti hayla hamile de değilim neye faydası oldu bilmiyorum ama gebeliğe olmadı

Bildiğim kadarıyla Saraçoğlunun tarifi bu yumurtlama gününüze denk gelse birşey olmuyor hocaya sorupta burada bunu yazan zararı yok diyen çok kişi vardı bende onbeş gün içtim yumurtlama günüme de denk gelmiştir birşey olmuyor diye biliyorum tabi iyice araştırın

Back
X