- 30 Mart 2015
- 522
- 205
- 23
- 39
- Konu Sahibi Nazli Aliyeva F
Adet bittikten 7 gun sonra diye biliyordum benim bugun 2ci gunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben internetten araştırmadım annemin bir arkadaşı söylemişti ve onun sabahına yapmaya başladımAdet bittikten 7 gun sonra diye biliyordum benim bugun 2ci gunum
ben internetten araştırmadım annemin bir arkadaşı söylemişti ve onun sabahına yapmaya başladım
Herhangi bi problemin var mi cnm pko gibi.birde sogan kuruyle hamile kalan tanidiklarindan pko lu olan var mi.bana umut olsun duyduklarmKizlar meraba bende yeni basladim sogan kurune 3 aydir deniyoruz olmadi henuz bebis sogan kuruyle hamile kalan tanidiklarim var bende deneyim dedim ovalasyon testite yapiyorum umarim bu ay hepimiz hamis oluruz allah gonlumuze gore versin kimsenin kucagini boskoymasin
İbrahim saracoglunun sitesine gir canm detayli sekilde nasil yapildigi yaziyor.ortaboy kahverengi kabuklu yemeklik 1 soganin ince kabugunu soyup kaynamis olan 1.5 bardak suya dorde bolup atiyosun agzi kapali bi sekilde 5 dk kaynatiyosun.ama kaynayan suya atican ve tam bes dk olck ck onmli bnlar.adet bitiminden 2-7 gun arasinda bigun basla 15 gun gunde iki defa her defasinda taze hazrlanmak uzere oglen ve aksam yemeklernden en az 2 saat once iciyosun.yalnz sogan sogudugunda fermente olur o yuzden iliktan sicaga yakin bisekilde yani dayanabldgn sicaklikta iciceksn cnm.benmde adetmn yarn 7 gunu ben yarn bslamayi dusunuyorm polikistikoverliyim ve yumurtlayamiyorum insaAllah sifa olurSoğan kürü nasıl oluyor ?
İbrahim saracoglunun sitesine gir canm detayli sekilde nasil yapildigi yaziyor.ortaboy kahverengi kabuklu yemeklik 1 soganin ince kabugunu soyup kaynamis olan 1.5 bardak suya dorde bolup atiyosun agzi kapali bi sekilde 5 dk kaynatiyosun.ama kaynayan suya atican ve tam bes dk olck ck onmli bnlar.adet bitiminden 2-7 gun arasinda bigun basla 15 gun gunde iki defa her defasinda taze hazrlanmak uzere oglen ve aksam yemeklernden en az 2 saat once iciyosun.yalnz sogan sogudugunda fermente olur o yuzden iliktan sicaga yakin bisekilde yani dayanabldgn sicaklikta iciceksn cnm.benmde adetmn yarn 7 gunu ben yarn bslamayi dusunuyorm polikistikoverliyim ve yumurtlayamiyorum insaAllah sifa olur
15 gun canimBende başlicam inşallah bugün adetimin 3.günü.. 7.gününde başlicam ama kaç gün kullanmam gerektiğini pek anlamadım 15 mi yoksa 7 gün mü ??
Bilen varsa yardım edebilirmi?
Herhangi bi problemin var mi cnm pko gibi.birde sogan kuruyle hamile kalan tanidiklarindan pko lu olan var mi.bana umut olsun duyduklarm
Forumda kadın pko, erkek varikosel olup hamile kalan yazdı, geçenlerde bir konuda görmüştüm. Umudunu kaybetme.Herhangi bi problemin var mi cnm pko gibi.birde sogan kuruyle hamile kalan tanidiklarindan pko lu olan var mi.bana umut olsun duyduklarm