sogan kuru

Bende pko luyum.evlendkten sonra kilo alinca ortaya cikti.neredeyse sokturucu ilac kullanmadan adet olamiyorum.adetin 6.gunundeym bugun.gecen ay klomen kullandm yumurtam gelsmedi doktor igne+asilama dedi ama bu ay mali skntmz var yaptiramiyorum.sogan kuru denemek istiyorum.adetin 7.gununde baslayin falan diyolar yarin basliycam insaAllah.

Kizlar meraba bende yeni basladim sogan kurune 3 aydir deniyoruz olmadi henuz bebis sogan kuruyle hamile kalan tanidiklarim var bende deneyim dedim ovalasyon testite yapiyorum umarim bu ay hepimiz hamis oluruz allah gonlumuze gore versin kimsenin kucagini boskoymasin

Kizlar meraba bende yeni basladim sogan kurune 3 aydir deniyoruz olmadi henuz bebis sogan kuruyle hamile kalan tanidiklarim var bende deneyim dedim ovalasyon testite yapiyorum umarim bu ay hepimiz hamis oluruz allah gonlumuze gore versin kimsenin kucagini boskoymasin
Herhangi bi problemin var mi cnm pko gibi.birde sogan kuruyle hamile kalan tanidiklarindan pko lu olan var mi.bana umut olsun duyduklarm

Soğan kürü nasıl oluyor ?
İbrahim saracoglunun sitesine gir canm detayli sekilde nasil yapildigi yaziyor.ortaboy kahverengi kabuklu yemeklik 1 soganin ince kabugunu soyup kaynamis olan 1.5 bardak suya dorde bolup atiyosun agzi kapali bi sekilde 5 dk kaynatiyosun.ama kaynayan suya atican ve tam bes dk olck ck onmli bnlar.adet bitiminden 2-7 gun arasinda bigun basla 15 gun gunde iki defa her defasinda taze hazrlanmak uzere oglen ve aksam yemeklernden en az 2 saat once iciyosun.yalnz sogan sogudugunda fermente olur o yuzden iliktan sicaga yakin bisekilde yani dayanabldgn sicaklikta iciceksn cnm.benmde adetmn yarn 7 gunu ben yarn bslamayi dusunuyorm polikistikoverliyim ve yumurtlayamiyorum insaAllah sifa olur

İbrahim saracoglunun sitesine gir canm detayli sekilde nasil yapildigi yaziyor.ortaboy kahverengi kabuklu yemeklik 1 soganin ince kabugunu soyup kaynamis olan 1.5 bardak suya dorde bolup atiyosun agzi kapali bi sekilde 5 dk kaynatiyosun.ama kaynayan suya atican ve tam bes dk olck ck onmli bnlar.adet bitiminden 2-7 gun arasinda bigun basla 15 gun gunde iki defa her defasinda taze hazrlanmak uzere oglen ve aksam yemeklernden en az 2 saat once iciyosun.yalnz sogan sogudugunda fermente olur o yuzden iliktan sicaga yakin bisekilde yani dayanabldgn sicaklikta iciceksn cnm.benmde adetmn yarn 7 gunu ben yarn bslamayi dusunuyorm polikistikoverliyim ve yumurtlayamiyorum insaAllah sifa olur

Çok sağol canm..
İnşaallah ..

Kızlar bende içmeye başladım ama yemekten sonra icio rum bir bardak ve sadece aksamlari sabah migdem almio

Bende başlicam inşallah bugün adetimin 3.günü.. 7.gününde başlicam ama kaç gün kullanmam gerektiğini pek anlamadım 15 mi yoksa 7 gün mü ??
Bilen varsa yardım edebilirmi?

Herhangi bi problemin var mi cnm pko gibi.birde sogan kuruyle hamile kalan tanidiklarindan pko lu olan var mi.bana umut olsun duyduklarm

Herhangi bir problemim yok canim ama olmuyor 3aylik evliyim ve nerdeyse evlendigim gunden beri deniyoruz ayaklarimi kaldiriyorum yastik koyuyorum takvim tutuyorum sogan kurunude bir tanidigim soyledi 3sene cocugu olmadi tedaviyle olmadi daha sonra sogan suyu ictim 5gun dedi 20 . Gunun sonunda hamile oldugumu ogrendim dedi tabiki herkesin bunyesi farkli

Kızlar int okudum da soğan suyu düşük de yapiomus:KK57: acaba böyle bişey varmi ben onu hamis kalyim die iciom

Forumda kadın pko, erkek varikosel olup hamile kalan yazdı, geçenlerde bir konuda görmüştüm. Umudunu kaybetme.

Sogan kurunde ilk ayım ilacsiz adet goremiyorum malesef ,15 gun boyunca sabah akşam cok sicak olmayacak bir sekilde içtim 5 gün oldu biteli halen adet olmadim:KK43:
Siz kacinci gunde adet oldunuz kizlar ?

Back
X