Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim emin değilim ama benim kistlerim soğan kürü sayesinde kayboldu çok işe yarıyor sen ne yap et iç onu çok etkisi var gerçekten sabah akşam içmen daha garantiArkadaşlar ben soğan kürüne başladım ve bugün 2. Günüm ... fakat ben günde 2 bardak içemiyorum ancak 1 bardak içebiliyorum.. acaba yine de etkisini görürmüyüm?
Kür ne için ?
Canim emin değilim ama benim kistlerim soğan kürü sayesinde kayboldu çok işe yarıyor sen ne yap et iç onu çok etkisi var gerçekten sabah akşam içmen daha garanti
Ben öğlen ve akşam aç karna içiyordum 15 gün işten öğle arası eve gidip yapmıştım.taze yap soğut biraz burnunu kapat iç katlanılamıcak gibi değil ama ben sabah içemedim hiç..
Bnde gunde 1 kere iciyordm orucluga denk gelmisti ama ssdece adet doneminde ictim cunku sokturucu etkisi oldugu icin snrdan biraktim bebegin tutunmasini engeller die
Onunla mi kaldim bilmiyorum ama onu kullandigim ay hamile kaldimSoğan kürü ile mi hamile kaldınız??
Ne varsa da doğal şeylerde var inşallah derdine derman olurNormalde bitki çayları papatya çayı gibi çayların kokusuna bile tahammül edemiyorum hatta soğanı bile sevmeyen bi insanım ama ne hikmetse bu soğan suyunu 1 bardakta olsa içebiliyorm bugün 2 bardak içmeye çalışcam
Onunla mi kaldim bilmiyorum ama onu kullandigim ay hamile kaldim
Ne varsa da doğal şeylerde var inşallah derdine derman olur![]()
Amin insallah darisida sizlere insalalhRabbim kucağına almayıda nasip etsin size hayırlı evlat olsun inşaallah..
İnşaallahAmin insallah darisida sizlere insalalh![]()
Canım hayıt suyunuda mutlaka dene derim çünkü ben onunla hamile kaldığımı düşünüyorum tabi önce herşey Allahtan ama böyle bitkisel şeylerde gerçekten çok işe yarıyormuşİnşaallah
Canım hayıt suyunuda mutlaka dene derim çünkü ben onunla hamile kaldığımı düşünüyorum tabi önce herşey Allahtan ama böyle bitkisel şeylerde gerçekten çok işe yarıyormuş
Kesinlikle günde 2 defa iç