Soğan kürü

kızlar bu soğan kürünü yapan ve hamile kalan varmı?? Yardım edin bu kür nedir ne işe yarar kesin Bebek oluyo mu ve ne zaman ve kaç gün yapılmalı???
Benim artık adetimin 4. Gününe giriyorum DA NE Zaman başlayayım ve kaç gün olacak bide Bnde hiç Bi sıkıntı yok yumurtalıklarımda yada hormonlarımda neden olmadı iki aydır problem yokken bilmiyorum ama sizce her yerim sağlam olunca ters teper yanlış bişey yapar mı yumurtalıklarıma falan

Pco sendromu hastasıyım ayrıca haşimato ve hipo troidim var senelerdir. Reglim düzensizdi her zaman. 5-6 aydır eşimle korunmuyorduk. Progesteron ve inofolik kullanıyordum. 9 şubatta adetimin başladığı gün soğan kürüne başladım 14 şubatta gebe kalmışım haberim yoktu 24 şubata kadar soğan kürüne devam ettim. Bebekte bir sıkıntı yok şuanda ama düşük yapıyor diye duymuştum daha önce bende olmadı allahtan şuanda 6 haftalık gebeyim hiç bir sıkıntım yok herşey çok düzgün gidiyor inşallah böyle devam eder. Size faydası olur inşallah ☺️

Pco sendromu hastasıyım ayrıca haşimato ve hipo troidim var senelerdir. Reglim düzensizdi her zaman. 5-6 aydır eşimle korunmuyorduk. Progesteron ve inofolik kullanıyordum. 9 şubatta adetimin başladığı gün soğan kürüne başladım 14 şubatta gebe kalmışım haberim yoktu 24 şubata kadar soğan kürüne devam ettim. Bebekte bir sıkıntı yok şuanda ama düşük yapıyor diye duymuştum daha önce bende olmadı allahtan şuanda 6 haftalık gebeyim hiç bir sıkıntım yok herşey çok düzgün gidiyor inşallah böyle devam eder. Size faydası olur inşallah ☺️
Cnm haşimato nedir? Cahilliğime ver lütfen.

Kızlar brnim de son 3 günüm inşallah faydası olmuştur

Bende ocak ayinda 5 gun kullanmistim sogan kurunu o ay hamile kaldim etkisi var midir bilemem ama kimyasal oldu bu ay yine sogan kuru kullandim esime de keciboynuzu kuru yaptim umarim sonuc aliriz hepimiz

Cnm haşimato nedir? Cahilliğime ver lütfen.

Haşimato troid bezlerinin iltihaplanmasıdır kısacası. Vücut troid bezini yabancı bir madde olarak algılayıp yok etmeye çalışıyor bu hastalıkta. Bu durumda çocuk oluşumunu zorlaştırabiliyor. Ayrıca normal bir gebede düşük riski %10 ise haşimato olan bir hastada %20 dir. Gebelikte kontrol altında tutulması gereken bir hastalık.

Insallah sag salim kucaginiza alirsiniz yaninda baska biseyde uyguladiniz mi

Insallah sag salim kucaginiza alirsiniz yaninda baska biseyde uyguladiniz mi

Teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı çıkmaz çok düşünmemeye çalışıyorum ☺️ Doktorumun yazdığı progesteron ve inofolic içiyorudum. Onun dışında ekstra birşey yapmadım açıkçası. Biraz kafaya takmamakta gerekiyor psikoloji bence çok önemli umutsuzluğa kapılmayın. Allah inşallah sizede biran önce sağlıklı bir bebek nasip eder ☺️

Back
X