Soğan kürü

vitaminsiiz

"Hiç soruyor muyuz kendimize; Fe eyne tezhebûn?"
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
284
87
18
Kızlar herkese iyi akşamlar..
demin tuvalete gitmiştim açık kahverengi ve açık pembe leke vardı çamaşırımda, acaba neyin nesidir bilen var mı. İki gündür soğan kürü uyguluyorum. Adetim de gelmiyor 2 aydır ikl bugün bu şekilde akıntım geldi. Aranızda yardımcı olabilecek var mı?

Adetin sökülüyo canım devam et

Ayy inş bhcg yaptırmıştım 10un altında çıkmıştı
Ad tim gelmeyince gebelikten şüphelendim

Adetin gelmeden baslamasaydin keşke. Yine de negatif çıkmış, öyle yapmışsın. Çünkü soğan veya maydanoz suyu adetken başlanması en uygunu, düşük riski açısından.

Deneyip faydasını gören çok var.

Evet canım negatifi görünce emin oldum başlamam gerektiğini yoksaa dikkatli davranırdım

Benim bildiğim adet bitiminden iki gün sonra başlanıyor. Adet olmak için bu şekilde yapılıyor mu bilmiyorum. Doktora gittin mi daha önce düzensizlik için?

Benim bildiğim adet bitiminden iki gün sonra başlanıyor. Adet olmak için bu şekilde yapılıyor mu bilmiyorum. Doktora gittin mi daha önce düzensizlik için?
Doktora gittim adet söktürücü verecekti bende ibrahim saracoglunun adet söktürücü olarak sogan kürünü önerdigini izledim oylelikle basladim.

Akintinin gelmeai normal.
Adetin sokuyorda olabilir kist varsa onu atiyorda olabilirsin sonucta rahmi temizleyen bir kur.
@amelia2 bak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…