Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsecikler yok henüz bende bu ay soğan kürü yaptım bakalım sonucu bekliyorum şimdi bat a 8 gün var dahaKızlaaaarrrrr
Benim kür yarın bitecek 10 gün var bataKimsecikler yok henüz bende bu ay soğan kürü yaptım bakalım sonucu bekliyorum şimdi bat a 8 gün var daha ☺☺
Soğan kürü bu ay ovulasyonda çok başarılı oldu baya farkettim şimdi ara ara sol kasığıma sancılar giriyor başka bi belirtim yok henüzBenim kür yarın bitecek 10 gün var batavar mı belirti
İncir kürü mü? Nasıl yaptın bu ay soğan olmazsa onu düşünüyorumBen soğan da sonuç almadım fakat inciri fazla tukettigim ay hamile kalmıştım
6 ayda Bi yapılması gerekiyor diye biliyorum çünkü rahim duvarını inceltiyormuş öyle olunca da tutunmayı zor olurmuş diye biliyorum. Umarım kırmızı kart görmeyiz de gerek kalmazSoğan kürü bu ay ovulasyonda çok başarılı oldu baya farkettim şimdi ara ara sol kasığıma sancılar giriyor başka bi belirtim yok henüzeğer regl olursam tekrar edeceğim inş batabile yaradığını düşünüyorum
![]()
Hayır kur yapmadım kayinvalidem lerin bahçesinde incir ağacı var dalından koparıp koparıp yemiştim fazlaca toplayıp eve de getiriyordum o ay hamile kalmistimİncir kürü mü? Nasıl yaptın bu ay soğan olmazsa onu düşünüyorum
Geçen ay saraçoğlunun incir havuç kürünü uygulamıştım pek bi sonuç alamadım ondanBen soğan da sonuç almadım fakat inciri fazla tukettigim ay hamile kalmıştım
MaşaAllahHayır kur yapmadım kayinvalidem lerin bahçesinde incir ağacı var dalından koparıp koparıp yemiştim fazlaca toplayıp eve de getiriyordum o ay hamile kalmistim
Hamile misin şu an gebelik takvimi olmadığı için soruyorumHayır kur yapmadım kayinvalidem lerin bahçesinde incir ağacı var dalından koparıp koparıp yemiştim fazlaca toplayıp eve de getiriyordum o ay hamile kalmistim
Ben kür olarak uygulicam bu ay tutmazsaMaşaAllahbende bu ay taze incir baya tükettim inş banada yararı olur
![]()
İncir kürünü nasıl yapıyosunuzBen soğan da sonuç almadım fakat inciri fazla tukettigim ay hamile kalmıştım
Gebelik var gözüküyor hayırlı olsunKızlar bişey soracaktım çatlatma iğnesinin üstünden 17 gün geçti bugün test yaptık evde ne çok net nede çok silik çıktı 3 gün önce beta hcg 7.40 çıkmıştı
Şimdi sorum gebelik var mi anlamadım ben
Kür yapmamış taze ağaçta yemişİncir kürünü nasıl yapıyosunuz
İnşallah canım ya çatlatma iğnenin etkisi 17. Gün yoktur zatenGebelik var gözüküyor hayırlı olsun ☺
Ben nerde buluyum burda incir ağacıKür yapmamış taze ağaçta yemiş
Kür yapmamış taze ağaçta yemiş