Soğan küründe başarılı olanlar

Soğan kürü bu ay ovulasyonda çok başarılı oldu baya farkettim şimdi ara ara sol kasığıma sancılar giriyor başka bi belirtim yok henüz 😊 eğer regl olursam tekrar edeceğim inş baya işe yaradığını düşünüyorum 😍
[/QUO
Arka arkaya mı sğan kürüneü yapıyorsunuz

Arkadaşlar soğan kürü ile hamile kalanlar ne gibi belirtileriniz oldu ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu aydınlatır mısınız 😁
Arkadaşlar soğan kürü ile hamile kalanlar ne gibi belirtileriniz oldu ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu aydınlatır mısınız 😁
Ben sogan kürü uygulayarak hamile kaldığımı ögrendim bugün arkadaşlar. Hem polikistik over var bende hem kist düzensizlik hemde bitmeyen bir enfeksiyon. Kesinlikle ilaç kullanmadım hem adetlerimi düzenlemesi için hem kistler için hemde yumurtalıkları çalıştırması için sogan kürü öneriliyordu. Bende uyguladım ve uyguladığım ay hamile kaldım sadece8 gün uyguladım, adet bitiminden 5 gün sonra başladım 8 gün sabah akşam uyguladım yemeklerden 1 saat önce tabi sonra bıraktım adet günümün gelmesini bekledim yaklaşık iki hafta baktım yine adet göremedim yine düzene giremedim diye üzülürken hamile olduğumu ögrendim binlerce şükür rabbime bir yıldan fazla uğraştım ve sonuç hamilelik kızlar bu 3 üncü inşallah

Back
X