Soğan küründe kan gelmesi normal mi lütfen yardım

hımm bunu biliyorum canım folbiol den daha iyiymiş ama benim kullandığımı doktorlar öneriyormuş özellkle pko lularda yumurtlamaya yardımcıymış sadece folik asit değil üzerinde folik asit+inotizol yazıyor ayrıca pko lu olmayanlarda yumurtlamayı kolaylaştırmak için kullanabiliyormuş başka topiklerde okuduğum kadarıyla bunu kullandığı ay hamile kalan çok olmuş tabii her şey Allahın takdiri zamanını o bilir ama vesilelere de sığınıyoruz tabii bu ay ben soğan kürü+levotiron+inofolic kullanıyorum umarım şifa olur

hadi ya bak bunu ilk defa duydum ..ben eczacıya sordum 3 tane folik ait çeşidi gösterdi arkadaşlar bunu önerince bunu aldım.diğer ikisinin fiyatı daha uygundu ama...bugün ilk defa içtim ...ben ilaç içemediğim için parçalara bölüp içiyorum da tadının olmaması da çok hoşuma gitti.öyledir kara kara düşünüyordum nasıl içicem ben bu ilacı diye ama şükür tatsız çıktı:1: levetiron dediğin guatr ilacı değil mi canım ben orta okulda kullanmıştım aynı ilacı...

senin doktor sana iyi hasta değilsindir demiş canım..benim ki ilk gittim hamile misin dedi hayır dedim sonra seker hastalığı olmandan şüpheleniyorum dedi bende yok dedim.o zaman sende kisk var gel bakalım dedi gerçektende dediğini kanıtlar gibi polikistik over var demesin mi.hormon testi yapmaya gerek bile duymadı..dedim o kadar benim bir şikayetim yok diye ama dinlemedi git bebek yapmaya çalış olmazsa gel dedi yaa :1: ama dahiliyeye değil endokronolojiye gitt işin uzmanı olan onlar
senin doktor da başka bir cinsmiş ne alem bunlar yaa hormon testi yaptırmadan pko teşhisi konulamaz ki biraz ilgilensinler diye özele gidiyoruz onda da işe yaramıyor:23: benim tiroid için dahiliyede gittiğim doktor endokrine sevkeder sanıyordum ama sevketmedi en düşük dozla levotiron başlattı sanırım nodüllerim 1 cm den küçük diye biyopsi de istemedi 3 hafta sonra tekrar baktırcam değerlerime eğer bir düzelme olmazsa endokrine gidicem
hadi ya bak bunu ilk defa duydum ..ben eczacıya sordum 3 tane folik ait çeşidi gösterdi arkadaşlar bunu önerince bunu aldım.diğer ikisinin fiyatı daha uygundu ama...bugün ilk defa içtim ...ben ilaç içemediğim için parçalara bölüp içiyorum da tadının olmaması da çok hoşuma gitti.öyledir kara kara düşünüyordum nasıl içicem ben bu ilacı diye ama şükür tatsız çıktı:1: levetiron dediğin guatr ilacı değil mi canım ben orta okulda kullanmıştım aynı ilacı...

canım bu folik asit yeni sanırım bir çok doktor da hamile kalmak isteyenlere öneriyormuş ilaç değil şase toz halinde yani 1 bardak suya koyuyorsun karıştırıp içiyosun bununda tadı yok nötr bişey içmesi zor olmuyo o yüzden gerçi ben o leziz soğan suyunu bile içiyorum bu bişey demez bana :37:

senin doktor da başka bir cinsmiş ne alem bunlar yaa hormon testi yaptırmadan pko teşhisi konulamaz ki biraz ilgilensinler diye özele gidiyoruz onda da işe yaramıyor:23: benim tiroid için dahiliyede gittiğim doktor endokrine sevkeder sanıyordum ama sevketmedi en düşük dozla levotiron başlattı sanırım nodüllerim 1 cm den küçük diye biyopsi de istemedi 3 hafta sonra tekrar baktırcam değerlerime eğer bir düzelme olmazsa endokrine gidicem

canım bu folik asit yeni sanırım bir çok doktor da hamile kalmak isteyenlere öneriyormuş ilaç değil şase toz halinde yani 1 bardak suya koyuyorsun karıştırıp içiyosun bununda tadı yok nötr bişey içmesi zor olmuyo o yüzden gerçi ben o leziz soğan suyunu bile içiyorum bu bişey demez bana :37:

bende ilk önce yarımdan içmeye başlamıştım levotiron u sonra 1 sonra 1,5 a çıkıyor...acaba eskiden benimde mi tsh ım yüksekti ya benim suan 0,851 de ...aynen özele gidiyoruz oda basından savıyor sanki.bu arada o folik asit ne güzel bir sey mi öyle..bu folik asit bitsin hamile kalırsam dediğini kullanayım...ben antibiyotiklerimi hep suda eriyenden içtiğim için soğan suyu şekerli su gibi geliyor bana:1: ikinci soğan kürüne başladım bugün ben:34:

merhabalar;
soğan kürü ve inofolic kullanıyorum 3. günümdeyim ve bugün önce kahverengi leke sonra da kan geldi baya da vardı korktum kötü etki mi yaptı acaba ? bırakmayılım sizce ?

korkamana gerek yok,eğer ekstra bır durumun soz konusu degılse. ben 15 gun ıcıp 10 gun ara vererek 2 ay ıctım.8 santım olan kıstım 6 ya dustu.ılk ay hıc bısey yoktu fakat ıkıncı ay mensın yaklaşık 1 hafta oncesı lekelenmelerım başladı.muhtemelen soğan suyunun etkılerıydı..

Back
X