• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan küründen sonra erken adet

Esssmmaaa

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
25
16
8
29
Pko hastasıyım ve geçen ay adet bitiminden sonra soğan kürü uyguladım bu ay ise adetim erken geldi ve ağrılıydı daha önce böyle birşey yaşayan war mı

Hormonlariniz bozulmuş. Gidin kan verin, muayene olun. Kürlere de inanmayin. Cok kisinin tsh hormonunu yukseltiyor o sogan kürü. Bu kürleri oneren doktorun da alaninin jinekoloji olmadığını bilin.

Hormonlariniz bozulmuş. Gidin kan verin, muayene olun. Kürlere de inanmayin. Cok kisinin tsh hormonunu yukseltiyor o sogan kürü. Bu kürleri oneren doktorun da alaninin jinekoloji olmadığını bilin.
Hormon testine bir sonraki ay gidicem İnş hormonlar da sorun yoktur

Aksine çok fayda görüp hamile kalanda var.
Siz inanmayabilirsiniz ama bunu bana veya başkasına dikte edemezsiniz.
Ben hayıt ile testere dişli aslan pençesi ile hormonlarımı düzene soktum.
Lütfen haddimizi aşmayalım teşekkürler.

Sizi alıntıladığımı hatırlamıyorum. Had bilinmesi gerekse siz bilin önce. Sizinle ilgili bir yorumun yok.

Bin yıllardır var olan bir bilim tıp. Kansere ilaçlar bulunuyor da hormon bozukluğunuza mı bulunamamıştı? Bir tane doktor bu otu bu otla kaynatın dedi ve yaptiniz diye mi duzeldi hormonunuz?

Hormonunuzun düzeleceği varmis ve düzelmiş. Bu da kür kullandiginiz zamana denk gelmis. Ayni sekilde hamile kalanlar da oyle. Olacagi varmis ve olmus. Hiç mi uzman jinekologlari dinlemiyorsunuz?

Siz fayda gordunuz diye herkesin sizinle ayni sonuc almasi gibi bir sey soz konusu degil.

"Aksine" diye bir ispat da olamaz ustelik. Sizin gordugunuzu dusundugunuz yarar baskasinda zarara dönüşürse bunun vebalini nasil odersiniz?

Back
X