Soğan Kürünle ilgili tecrübesi olanlar..!! Buraya ...

canım benim çikolata kistim var soğan kürünü 2 ay ve ilmine göre kulllandım.ama kistime hiçbi faydası dokunmadı..

denemekten zarar gelmez bence.zaten soğan kürünün bildiğim kadarıyla zararıda yok..kullanıpta faydasını görenlerde çok.bence dene sen yinede bi canım ..iyi gelir inşlhh

denemekten zarar gelmez bence.zaten soğan kürünün bildiğim kadarıyla zararıda yok..kullanıpta faydasını görenlerde çok.bence dene sen yinede bi canım ..iyi gelir inşlhh

inşallah bizde bebek istiyoruz cnm hele şu aralar (

canım rabbim sende dahil olmak üzere evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı eclatlar nasip etsin inşlhhh

aminnnnn inşallahhh

-kızlar bende soğan kürü yapmıştım ama 3 yıl kadar önceydi 5-6 ay kadar da devam etmiştim, üstelik kürün hiç gününü saatini bile aksatmadım herşeyi tamı tamına yaptım ama ne yazık ki bir faydasını göremedim yani gebe kalamadım...belkide başlamadan önce çok umutlandığım içindir hayal kırıklığına uğradım doğrusu...

TE="pamela07, post: 38730436, member: 643184"]-kızlar bende soğan kürü yapmıştım ama 3 yıl kadar önceydi 5-6 ay kadar da devam etmiştim, üstelik kürün hiç gününü saatini bile aksatmadım herşeyi tamı tamına yaptım ama ne yazık ki bir faydasını göremedim yani gebe kalamadım...belkide başlamadan önce çok umutlandığım içindir hayal kırıklığına uğradım doğrusu...[/QUOTE]

Cnm bnm pkoluyum Driilaç vermedi zayifla diyor zayiflayamiom aksine.kilo aliom stresten soğankkürü umutlandirmisti bana ne tavsiye edersiniz
Vnm

kızlar soğan kürünün kistler için ayrı cocuk sahibi olmak için ayrı kullanım şekli var ona göre mi yaptınız peki?..soğan kürü yanında havuç ve incir kürlerini de deneyin derim bence netten bakarsanız anlarsınız az çok işe yaradığını...ama ben şunu bilirim bişeyi ne kadar çok isterseniz o kadar zor olur gerçekleşmesi..çünkü bende bi kaç ay baya bi takmıştım bu konuyaa olmuyacak diye..ama şu da var dert veren allah dermanını da veriyor ara bul diyor.kesinlikle araştırmak ve tek doktora bağımlı kalmamak lazım.tedbir senden takdir allahtan diyip bi yerden sonra rahatlamak lazım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…