Sogan kürüyle hamile kalan bacılarım Belirtilerinz nelerdi...Yardımcı olurmusunz Lütfennnn:(

suffa_sofi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
79
77
3
27
kızlar bnım bat hazıranın 2sındeydı.Dün yumurtalamamdı adetin 2.gununden basladm sogan suyunu ıcmeye.SiZde belirtiler nelerdı AnlatırmısnZ...Dogum gunumde temmuzun 11 ınsallah dogum günü hedıyem olurr melegimmm❤️❤️❤️❤️❤️

ben de adet gecikmesi yaptı. yaklaşık bir 8 9 gün kadar. başka herhangi bir belirti de vermedi. ben adetimi geciktirdiğini düşünmüştüm meğerse meleğim benleymiş. :) göğüs ağrısı, mide bulantısı, kasık batması vs hamileliğimin 2. ayında başladı. sadece adet olucam da olamıyorum hissi ve ağrısı vardı belimde. umarım sizin de hayırlı haberlerini alırız :)

ben de adet gecikmesi yaptı. yaklaşık bir 8 9 gün kadar. başka herhangi bir belirti de vermedi. ben adetimi geciktirdiğini düşünmüştüm meğerse meleğim benleymiş. :) göğüs ağrısı, mide bulantısı, kasık batması vs hamileliğimin 2. ayında başladı. sadece adet olucam da olamıyorum hissi ve ağrısı vardı belimde. umarım sizin de hayırlı haberlerini alırız :)

Insalllah canm.bnde de mide bulantisi falan yok Bi tek kasiklarda sislik :)

Back
X