Gebeliğe Hazırlık Soğan kürüyle hamile kalanlar bakar mısınız?💓

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar bende bu ay kullandım soğan kürünü bugün yarın regl olmam lazım bakalım.. şuan tek gözlemim ağrım bir hafta öncesinden başlardı ama hala yok diyebilirim.. geciktirme yapmaz herhalde soğan kürü

Merhaba arkadaşlar bende bu ay kullandım soğan kürünü bugün yarın regl olmam lazım bakalım.. şuan tek gözlemim ağrım bir hafta öncesinden başlardı ama hala yok diyebilirim.. geciktirme yapmaz herhalde soğan kürü
Aksine söktürdüğü için sanmam gecikme yaşamazsınız muhtemelen

Kızlar hamile kalan var mı, bende basladım 4gün bitti, 10 gün yapıp bırakıcam. Yumurtalamaya denk gelıyor.. Zaten içmesi de zor 😔

Yaa sonucu merak ederim, ne zaman peki kac gun var

benim normalde 3 gün gecikti canım şuan aslında 24 25 gündü döngüm şuan 27 gündeyim hala regl olmadım..
Benim sıkıntılarım farklı yalnız tüplerimin ikisi de tıkalı açılmadı laparoskopiyle doktor tüp bebek dedi direk.. korona girdi araya bekliyoruz o yüzden bı süreçte bir ay brokoli kürü yaptım 21 gün sürdü.. diğer regl dönemimden sonra süt maudanoz yaptım. en sonda bu ay soğan kürünü yaptım rahmim temizlensin diye..
Haber veririm ama son durumumu 😄
benim için gebelik zor görünüyor ama Rabbim bilir tabi ki ;)

benim normalde 3 gün gecikti canım şuan aslında 24 25 gündü döngüm şuan 27 gündeyim hala regl olmadım..
Benim sıkıntılarım farklı yalnız tüplerimin ikisi de tıkalı açılmadı laparoskopiyle doktor tüp bebek dedi direk.. korona girdi araya bekliyoruz o yüzden bı süreçte bir ay brokoli kürü yaptım 21 gün sürdü.. diğer regl dönemimden sonra süt maudanoz yaptım. en sonda bu ay soğan kürünü yaptım rahmim temizlensin diye..
Haber veririm ama son durumumu 😄
benim için gebelik zor görünüyor ama Rabbim bilir tabi ki :KK66:
bu arada 15 gün yaptım ramazan ayına denk geldiği içinde günde 1 defa yapabildim iftarda içtim sadece
Rabbim ol derse olur ❤️güzel düşünelim güzel olsun, test yapsaydınız keşke gecıkme de varmıs.. 🙏🏻
Ben sabah akşam içiyorum şimdilik 10 gün olunca bırakıcam.. Hayırlısı olsun hakkımızda..

Rabbim ol derse olur ❤güzel düşünelim güzel olsun, test yapsaydınız keşke gecıkme de varmıs.. 🙏🏻
Ben sabah akşam içiyorum şimdilik 10 gün olunca bırakıcam.. Hayırlısı olsun hakkımızda..

3 yıldır negatif gördüğümden ve bu ay hiç umudum olmadığından yapmıyorum aslında.. ben böyle derim yarın regl olurum 😂 cuma gününe kadar olmazsam o gün yaparım testi Allah izin verirse

3 yıldır negatif gördüğümden ve bu ay hiç umudum olmadığından yapmıyorum aslında.. ben böyle derim yarın regl olurum 😂 cuma gününe kadar olmazsam o gün yaparım testi Allah izin verirse
İnşallah hayırlı haberlerle ❤️ ben de 2 yıldır negatif görmekten yoruldum, son cırpınışlarım agustos ayından sonra tüp bebek istiyorum.. İnşallah gerek kalmaz ama pek de umudum yok, sogan suyuyla ılgılı de cok guzel yorumlar okuyorum

İnşallah hayırlı haberlerle ❤ ben de 2 yıldır negatif görmekten yoruldum, son cırpınışlarım agustos ayından sonra tüp bebek istiyorum.. İnşallah gerek kalmaz ama pek de umudum yok, sogan suyuyla ılgılı de cok guzel yorumlar okuyorum

herhangi bir problem var mı sizin peki?

Back
X