Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soğan suyu goğuste hassasiyet, bel agrisi falan yapmaz sadece beyaz akinti getirir ve yumurtlama günü kasikta sancı yapar. Diger konuna da yazdim, bir hcg testi yaptir. Hamileysen soğan suyu düşüğe yol acabilir. Hamile degilsen bu belirtiler psikolojik.
Soğan suyu goğuste hassasiyet, bel agrisi falan yapmaz sadece beyaz akinti getirir ve yumurtlama günü kasikta sancı yapar. Diger konuna da yazdim, bir hcg testi yaptir. Hamileysen soğan suyu düşüğe yol acabilir. Hamile degilsen bu belirtiler psikolojik.
Cevabın için teşekkür ederim canım ama benim akıntım sadece ilk 2 gün kahverengi sonrasında sarıya döndü ve kesildi gariptir ki her ay yumurtlama dönemimde yaşadığım ovulasyon akıntısı bu ay gelmedi neden acaba
Soğan kürü içerken hamile kalınırsa herhangi bir zararı yokmuş diye biliyorum Dr.adnan ibrahim Saraç beyin açıklaması böyle ama tabi tedirgin de olmuyor değilim
Soğan kürü içerken hamile kalınırsa herhangi bir zararı yokmuş diye biliyorum Dr.adnan ibrahim Saraç beyin açıklaması böyle ama tabi tedirgin de olmuyor değilim
Vallahi ben geçen ay hamilelikten şüpheleniyordum, soğan suyu rahmi temizledigi icin bebek kist plesenta ne varsa götürüyor dediler soğanı yarim biraktim icmedim korktum da.
Saracoglunun dedigini duymadım ama sogan suyu yuzunden bebegimi kaybettim diyen bir üye okumuştum
Vallahi ben geçen ay hamilelikten şüpheleniyordum, soğan suyu rahmi temizledigi icin bebek kist plesenta ne varsa götürüyor dediler soğanı yarim biraktim icmedim korktum da.
Saracoglunun dedigini duymadım ama sogan suyu yuzunden bebegimi kaybettim diyen bir üye okumuştum
O halde bi test yapmam gerekiyor sanırım çünkü bugün 12.günüm daha 3 günüm var kürün bitmesine bebek yoksa da içim rahat eder
Aksi takdirde bir yıldır ümitle beklerken bilmeden de bi zarar verirsem bunu atlatamam
Yardımcı olduğun için sağol
Arkadaslar sogan kurune basladim fakat bir yandanda hamile kalirsam dusuge sebep olur mu acaba? Tabi 2,5 yildir gamile kalamayan biri olarak zor bir ihtimal ama yinede insan acabaaa diyor
merhaba kızlarrr bende yardım istiyorum bnde gecen gün doktora gtttim pko var dedı adet düzensizliğimde var soğan kürü içmeye başladım ama adetim 15.gun gecıkti suan adet sonrası başlamadım küre yararı olurmu ins bnmde bebeim olur cok istiyorum 1,5 yıllık evliyiz denemelere yeni başladık