D dkabk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ocak 2022 69 2 1 30 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dkabk #1 Herkese iyi akşamlar.. soğan suyu kürü içip ertesi gün kahverengi pembe akıntısı olan varmı regle 6. Gün var normal mi daha önce yaşayan var mı?
Herkese iyi akşamlar.. soğan suyu kürü içip ertesi gün kahverengi pembe akıntısı olan varmı regle 6. Gün var normal mi daha önce yaşayan var mı?
E esbies Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2022 363 136 18 39 30 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dkabk #2 Ben duydum sadece bunu kullanmadım ama bu kürü yapanlarda koyu renkte akıntı gelebiliyor diye biliyorum iltihap gidiyor
Ben duydum sadece bunu kullanmadım ama bu kürü yapanlarda koyu renkte akıntı gelebiliyor diye biliyorum iltihap gidiyor
D dkabk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ocak 2022 69 2 1 31 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dkabk #3 Yok bu koyu değil değişik pembemsi kahverengi bir akıntı regl olurum sandım ama olmadım 5 gün sonra olucam
Yok bu koyu değil değişik pembemsi kahverengi bir akıntı regl olurum sandım ama olmadım 5 gün sonra olucam
N Nurelli Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Aralık 2021 8 2 1 34 8 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dkabk #4 Merhaba kızlar sol kasığımda ağrı var bu ay soğan kürü kullandım adetime de bir hafta var kist yapmaz değil mi soğan kürü, hiç duydunuz mu
Merhaba kızlar sol kasığımda ağrı var bu ay soğan kürü kullandım adetime de bir hafta var kist yapmaz değil mi soğan kürü, hiç duydunuz mu
A ad000 Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2019 1.992 1.195 133 27 27 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi dkabk #5 Nurelli .!.: Merhaba kızlar sol kasığımda ağrı var bu ay soğan kürü kullandım adetime de bir hafta var kist yapmaz değil mi soğan kürü, hiç duydunuz mu Genişletmek için tıkla... Merhaba ne yaptınız acaba hamile kalabildiniz mi
Nurelli .!.: Merhaba kızlar sol kasığımda ağrı var bu ay soğan kürü kullandım adetime de bir hafta var kist yapmaz değil mi soğan kürü, hiç duydunuz mu Genişletmek için tıkla... Merhaba ne yaptınız acaba hamile kalabildiniz mi