Soğan suyu kürünü kullananların paylaşım alanı.. Beraber yol alalım..

Brownimm

Hayatımın Aşkı 2 Erkek..
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
831
3
46
Ordu
Arkadaşlar merhaba.. :3: :3:

Ben adet düzensizliği yaşayan biriyim.. :14: :14:
Ne kadar stresli ve zor bir şey olduğunu yaşayanlar da bilir.. Birçok yol denedim.. Ve sonunda soğan suyunu kullnmaya karar verdim.. :68: :68:

Soğan suyu Pko, yumurtalık kistleri, miyomların tedavisinde büyük önem taşımakta.. :40: :40:

Bu zorlu yolda beraber yol alalım ve birbirimize destek olalım.. :13: :13: :13:

Benimle beraber olmak isteyenlerin isimlerini hemen listeye ekleyeceğim..

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

1-) BROWNİMM. Küre Başlama tarihi: 13.07.2012 | 4.gün

Arkadaşlar yok mu soğan suyunu kullanan..

Belirtilerimizi birlilte paylaşıp birbirimize destek olalım..

merhaba canm.. temmuzun 8 inde adet olmustum..vakit kaybetmeyeyim dedim ve 14 temmuzda sogan kürüne basladım..ve 15 gün uyguladım..bendede pcos var ama bi faydası oldu mu anlamadm.halbuki cokta inanarak içmiştim.bekliyorum eger gebelik yoksa bir an önce adet olayım.zaten ilaçsız olmuyorum.
allah hakkımızda hayırlısını versın..
peki sen naptın canm var mı bı gelişme olumlu olumsuz?????

merhaba canm.. temmuzun 8 inde adet olmustum..vakit kaybetmeyeyim dedim ve 14 temmuzda sogan kürüne basladım..ve 15 gün uyguladım..bendede pcos var ama bi faydası oldu mu anlamadm.halbuki cokta inanarak içmiştim.bekliyorum eger gebelik yoksa bir an önce adet olayım.zaten ilaçsız olmuyorum.
allah hakkımızda hayırlısını versın..
peki sen naptın canm var mı bı gelişme olumlu olumsuz?????

canımm açıkçası şuanda bir yararını göremedim ben. birinci kürümü bitirdim.. ama devam etmeyi düşünmüyorum doktorum ilaç tedavisiyle halolur dedi.. bende adet olamıyorum maalesef ve bu çok kötü bir şey.. Allah bize yardım etsin..

sen bir yararını gördünmü canım henüz

Bende yapıyorum soğan kürü 6. günümdü bugün.

Çok gaz sancısı yapıyor.Dayanamıyorum.Bugün bel ağrım çok vardı..Umarım işe yarıyordur bu kadar sancı yapıyorsa...

Bende yapıyorum soğan kürü 6. günümdü bugün.

Çok gaz sancısı yapıyor.Dayanamıyorum.Bugün bel ağrım çok vardı..Umarım işe yarıyordur bu kadar sancı yapıyorsa...

bende de olmustu bel agrısııı
ben bir kürü yaptım canım 10 gün boyunca.. aslında 4 ay tekrarlamak gerekiyor faydası icin..
benim kistim adetle kayboldu.. bakalım adete düzene girecek mi olmazsa tekrar baslamayı düsünüyorum bende..
ama hic yılmadan devam et canım ibrahim saracogluna mail de attım ben 4 ay tekrarlamamı önerdi nasıl kullanacagımı da söyledi..
isteersen yazarım sanada, buraya

bende de olmustu bel agrısııı
ben bir kürü yaptım canım 10 gün boyunca.. aslında 4 ay tekrarlamak gerekiyor faydası icin..
benim kistim adetle kayboldu.. bakalım adete düzene girecek mi olmazsa tekrar baslamayı düsünüyorum bende..
ama hic yılmadan devam et canım ibrahim saracogluna mail de attım ben 4 ay tekrarlamamı önerdi nasıl kullanacagımı da söyledi..
isteersen yazarım sanada, buraya

Benim adet düzensizliğim yok,kilo sorunum yok,tüylenmem yok..Sadece ultrasonda görünen kistler var..Soğan kürünün 9. günüydü bugün.İnşalllah işe yarar..

Nasıl kullanılacağını yazarsan sevinirim

Benim adet düzensizliğim yok,kilo sorunum yok,tüylenmem yok..Sadece ultrasonda görünen kistler var..Soğan kürünün 9. günüydü bugün.İnşalllah işe yarar..

Nasıl kullanılacağını yazarsan sevinirim

enteresann :31::31: masallah birseycigin yok ama kistler niye duruyomus ordaa :26::26: insallah sogan suyu sifan olur canım tabiki yazıyorum simdi

'' İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından her ay adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanmalıdır. ''

bizzat kendisi yazdı canımm kopyala yapıstır yaptım o bölümünü dilersen sende mail atabilirsin tabii ama bana 1 ay önce böyle söyledi

enteresann :31::31: masallah birseycigin yok ama kistler niye duruyomus ordaa :26::26: insallah sogan suyu sifan olur canım tabiki yazıyorum simdi

'' İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından her ay adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanmalıdır. ''

bizzat kendisi yazdı canımm kopyala yapıstır yaptım o bölümünü dilersen sende mail atabilirsin tabii ama bana 1 ay önce böyle söyledi

evet sitesinde okudum tamda böyle diyor..Adetimde hormon testi için gidecem doktora.Kistler duruyorsa devam edecem yine

1-) BROWNİMM. Küre Başlama tarihi: 13.07.2012 | 1.Kür Bitti (ARA VERDİ) :nazar::nazar:
2-) BOSWER. Küre Başlama tarihi:27.08.2012 | 9.Gün (1.KÜR)
:nazar::nazar:

canım yanlıslık olduysa söyle düzelteyimm

1-) BROWNİMM. Küre Başlama tarihi: 13.07.2012 | 1.Kür Bitti (ARA VERDİ) :nazar::nazar:
2-) BOSWER. Küre Başlama tarihi:27.08.2012 | 9.Gün (1.KÜR)
:nazar::nazar:

canım yanlıslık olduysa söyle düzelteyimm

bende şuan adetliyim soğan kürüne başlıycam bişy sorucam kisti söküyormu gerçekten sende işe yaradımı

anladımm canım kac tane kistin var peki cok sayıda mı pko felan degil dimi

6-7 taneymiş kistlerim.Biri büyük diğerleri küçükmüş..

PKO dedi doktor.Ama sadece ultrasonla görerek söyledi bunu..

18 eylülde başka bir doktordan randevum var.Sadece kontrol için gittiğimi söyliyecem.Bakalım oda kist diyecekmi

merhabalar.. beni de eklerseniz sevinirim..29 ağustosta başlayıp 12 eylülde bıraktım.. adetimin 15.-30. günleri arası.. bende de düzensizlik var, bebek istiyorum.. ama ne kür sırasında ne de sonrasında hiç bi değişiklik yaşamadım..akıntı artıyo diye yazanlar olmuş forumlarda ama o da olmadı, belki de kist olmadığı içindir..sizce soğan yaramadı mı bana, yoksa yorum yapmak için erken mi?

Back
X