• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan suyu ve hamilelik belirtileri

felsefeci1010

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2025
192
50
13
31
Hanimlar ben bu ayın 15 inde adet oldum ve adetim sokulmeyecek sanip aynı tarihte de sabah akşam soğan suyu içmeye başladım .bir güzel adet oldum ve bugün soğan kurumun son günü. Daha adetime 2 haftanın uzun var.bende 2 gündür hafif kasik ağrısı var tatlı tatlı ve bugün 5 dk içinde sağ kaşık tarafıma orta çaplı ağrı girip çıktı şuanda yok , daha adetime zaman olduğu için hamilemiyimdir diye şüpheleniyorum bu durumu yaşayan var mı erken geliyor bana

Benimde regl tarihime 10 gün var ama soğan kürü yapmıştım şu an mide bulantısı ve kasik ağrım var sürekli uyukluyorum. Sizin şüpheleriniz doğru çıktı mı

Kızlar bende soğan suyu içtim bu ay yumurtlama dönemindeyim diye bıraktım şu an ama adet olacak gibi sancım var üstelik daha adete baya var bu neden olur sizde oldumu

Sogan kuru 10 gun ictim ilk defa gecen au sadece aksamlari reglim gecikti 1 hafta ama agrim olmadi kistim.gitti sanirim. Normalde ilk guj cok sancilanirdim. Kist gitmis midir acaba

Back
X