Soğan suyula hamile kalan pco lular, lütfen yazsınlar :49:

mehtun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
4
0
36
İstanbul
arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim,pko var ve tedavi görmeme rağmen hamilelik olmadı. şimdi soğan suyuna başladım, kullananların görüşlerini merak ediyorum.lütfen yazın.

Dün PCO için hormon testim vardı ve izinliydim şansa bakın ki test sonuçlarını almaya gitmeden önce Saba Tümer'in programında İbrahim Saraçoğlu vardı konu da adet düzensizliği ve gebe kalmak için soğan kürü ve testere dişli aslan pençesini tavsiye ediyordu. Benimde aklıma yattı 15 gün öğlen ve akşam 1,5 bardak suya 1 soğan 4 parçaya bölüp sıcakken! (ılık veya soğuk olmaması gerekiyormuş) içilmeli diyordu. Hatta bunu kullanan 6 yıl önce menapoza girmiş bi yakınımızın tekrardan regl olduğunu öğrendim. Umarım bu kürle hamile kalabilirsin....

merhaba doğal ürünlerle kürleri kullanmayı isterseniz elbette deneyebilirsiniz. ama iyi bir merkezle görüşüp doğru tedavilere ulaşmak isterseniz, bahçeci kliniğindeyim ne zaman isterseniz buyrun. sevgiler. bolşans

arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim,pko var ve tedavi görmeme rağmen hamilelik olmadı. şimdi soğan suyuna başladım, kullananların görüşlerini merak ediyorum.lütfen yazın.

Dün PCO için hormon testim vardı ve izinliydim şansa bakın ki test sonuçlarını almaya gitmeden önce Saba Tümer'in programında İbrahim Saraçoğlu vardı konu da adet düzensizliği ve gebe kalmak için soğan kürü ve testere dişli aslan pençesini tavsiye ediyordu. Benimde aklıma yattı 15 gün öğlen ve akşam 1,5 bardak suya 1 soğan 4 parçaya bölüp sıcakken! (ılık veya soğuk olmaması gerekiyormuş) içilmeli diyordu. Hatta bunu kullanan 6 yıl önce menapoza girmiş bi yakınımızın tekrardan regl olduğunu öğrendim. Umarım bu kürle hamile kalabilirsin....

Öncelikle yorumunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.Halamın kızı bu kürle hamile kaldığını söyledi, hatta bir de büyük kist var ameliyat demişler, soğan suyuyla kisti yok olmuş ve ertesi ay hamile kalmış.yurtdışından sürekli arayıp mutlaka yapmamı istedi. bakalım, ben de nasıl bir etki yapacak,hayırlısı. kendi durumumda olan kişilerin güzel sonuçlar alması ve paylaşması moral oluyor.

bende bir hafta bu kürü kullanmama rağmen 5 cm lik kistim kayboldu ........doktor bile şaşırdı çikolata kisti ameliyat olucaksın diyordu ...nasıl oldu bu falan dedi mırıldanıyor kendi kendine ama ben birşey demedim laf etmesin diye inanmaz çünkü biliyorum doktorumu :52: dünyalar benim oldu çok korkmuştum ameliyat ve çocuk olmamasından dolayı ....inanarak dene birşey kaybetmezsin bence inşallah işe yarar .......ben şimdi tekrar başlıycam bebek için inşallah şifa olur :16:

kızlar bende pkooluyum.. ve ilaç kullanmadan adet göremiyorum.cycle prognova diye bi ilacım varr 21 drajelik.. ben hem bu ilacı kullanıp hem bu kürü yapsam bi zararı olur mu??
sırf korkumdan yapamıyorum yoksa coktaan baslıcamm :14: bian önce hamile kalmak istiyorum doktorum sadece kilo vermen yeterli dedi.1.5 ayda 4 kilo verebildim.. ama sogan kürünüde uygusalam daha kolay hamile kalırım belki diye düsündüm..cünkü cok kisiye deva olmus bu kür..bana önerilerinizi yazarmısınız kızlar :2:

merhaba doğal ürünlerle kürleri kullanmayı isterseniz elbette deneyebilirsiniz. ama iyi bir merkezle görüşüp doğru tedavilere ulaşmak isterseniz, bahçeci kliniğindeyim ne zaman isterseniz buyrun. sevgiler. bolşans

çok teşekkür ederim, uzman birinin cevap yazması beni mutlu etti. Tedavi sürecinde yumurta geliştirici hap ve şeker ilacını düzenli içtim, ilk ay yumurta gelişti ama gebelik olmadı, 2. ay çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı, 3. ay hiç gelişmedi. ilaçların dozu yüksekti ve beni yordu.Doktorum iğnelere geçelim dedi ama kendime biraz zaman tanıdım, psikolojik olarak rahatlamak istedim. ve artık kafama takmıyorum. bir de bunu deneyeceğim ve olmazsa bir yıl içinde iyi bir merkezde tedavime yeniden başlayacağım.

merhaba arkadaşlar bende ekim ayında bu kürü uyguladım ve kasımda hamile olduğumu öğrendim ama maalesef kimyasal gebelikmiş 1haftalıkken doğal yollardan düştü ve üzerinde 57 gün geçti ancak adet oldum ve ben yarın yine başlıycam soğan suyuna inanın faydalı bendede kist vardı ama artık yok çok şükür tabi bunların hepsi aracı allah inşallah hepimizin gönlüne göre verir.

Dinlenmek istemek en doğal hakkınız bence de size iyi gelecektir. Belki bu süreçte kendiliğinden gebelik de sağlanır bizlere ihtiyacınız olmaz. Sevgiler.

çok teşekkür ederim, uzman birinin cevap yazması beni mutlu etti. Tedavi sürecinde yumurta geliştirici hap ve şeker ilacını düzenli içtim, ilk ay yumurta gelişti ama gebelik olmadı, 2. Ay çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı, 3. Ay hiç gelişmedi. Ilaçların dozu yüksekti ve beni yordu.doktorum iğnelere geçelim dedi ama kendime biraz zaman tanıdım, psikolojik olarak rahatlamak istedim. Ve artık kafama takmıyorum. Bir de bunu deneyeceğim ve olmazsa bir yıl içinde iyi bir merkezde tedavime yeniden başlayacağım.

merhaba, benim adet düzensizliğim yok ancak çikolata kistim var. adetim perşembe bitti. bugün soğan kürüne başladım. bebek sahibi olmak istiyorum. 15 gün içilmeli deniyor. ovülasyonda içmenin sakıncası var mı acaba? bu arada cuma günü tahlillerimi yaptırdım tekrar. ca125 159,1 çıktı. CEA ise 0,90 çıktı. önceki ca125 değerim 108,7. ilerlemiş mi oluyor bu durumdan acaba? :(

sevgili kadınlar klübü sakinleri farkındaysanız ben bu tip sorularınıza yanıtsız kalıyorum. sizden ricam bitkiler otlarla ilgili sorularınzı benimle paylaşmayınız. tıbbi gerçekliği olan pozitif bilimin ispat ettiği, istatistiki bilimsel dergilerde yayınlanmış gerçekçi tedavilerle ilgili cevaplar ararsanız biliyorsunuz ben her zaman sizinleyim. şimdi ca125 ile ilgili yorum yapmam gerekirse değeriniz yüksekçe bu bize aktif bir endometriozizin varlığından bahseder. ama değerlerdeki böyle artışlar hastalığın ilerlediği yönünde yorumlanmaz. eğer ultasonografik olarak görünen bir kistiniz var ise bunun boyutları takip edilmelidir. ya da ağrınız varsa size ağrı tedavisi için uygun ilaçlar verilmelidir. unutmayın endometriozis yumurtalıklarınızı erken yaşta yaşlandırır, çocuk sahibi olmak için ciddi kurumlarla irtibata geçin. sevgiler.

merhaba, benim adet düzensizliğim yok ancak çikolata kistim var. adetim perşembe bitti. bugün soğan kürüne başladım. bebek sahibi olmak istiyorum. 15 gün içilmeli deniyor. ovülasyonda içmenin sakıncası var mı acaba? bu arada cuma günü tahlillerimi yaptırdım tekrar. ca125 159,1 çıktı. CEA ise 0,90 çıktı. önceki ca125 değerim 108,7. ilerlemiş mi oluyor bu durumdan acaba? :(

Dinlenmek istemek en doğal hakkınız bence de size iyi gelecektir. Belki bu süreçte kendiliğinden gebelik de sağlanır bizlere ihtiyacınız olmaz. Sevgiler.

Teşekkür ederim.İsteyen herkesin çocuk sahibi olmasını içten diliyorum. Güçlü olmak lazım, her şeyin güzel olacağına inanmalı insan. çok düşünüp kafaya takmak, insanı yoruyor. bu bir süreç, duyduğumuz bir çok şey umutlandırıyor tabi. Dinlenme sürecinden sonra ilk işim iyi bir hekim kontrolü ve moral eşliğinde güzel bir tedavi olacak. ve inanıyorum ki moralimiz ne kadar yüksek olursa tedavimiz de çok daha olumlu olacaktır.

slm arkadaşlar bende sogan kürüne bşladım ve ayrı olarak kalite için karşıma

ben 34 yaşındayım eşimde hareket bende rezer azlıgı var fsh12 lh 6 anlmadıgım neden pco diyorlar bana dr alttan muayene edince söyledi ama hormonlar öyle demiyor
adet düzenli anlamadım ya
bendeki sorun döllenme olmuyor neden diyorum ya kaliteli yumurtan yok yada sperm diyorlar
aklıma takılıyor yani yumurtaları kaliteleştirme olasılıgı olursa dogal yoldan hamiş olabilirmiyim acaba eşimde sadece hareket sorunu var yardım cı olun bana

Back
X