Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 1,5 yıllık evliyim,pko var ve tedavi görmeme rağmen hamilelik olmadı. şimdi soğan suyuna başladım, kullananların görüşlerini merak ediyorum.lütfen yazın.
Dün PCO için hormon testim vardı ve izinliydim şansa bakın ki test sonuçlarını almaya gitmeden önce Saba Tümer'in programında İbrahim Saraçoğlu vardı konu da adet düzensizliği ve gebe kalmak için soğan kürü ve testere dişli aslan pençesini tavsiye ediyordu. Benimde aklıma yattı 15 gün öğlen ve akşam 1,5 bardak suya 1 soğan 4 parçaya bölüp sıcakken! (ılık veya soğuk olmaması gerekiyormuş) içilmeli diyordu. Hatta bunu kullanan 6 yıl önce menapoza girmiş bi yakınımızın tekrardan regl olduğunu öğrendim. Umarım bu kürle hamile kalabilirsin....
merhaba doğal ürünlerle kürleri kullanmayı isterseniz elbette deneyebilirsiniz. ama iyi bir merkezle görüşüp doğru tedavilere ulaşmak isterseniz, bahçeci kliniğindeyim ne zaman isterseniz buyrun. sevgiler. bolşans
çok teşekkür ederim, uzman birinin cevap yazması beni mutlu etti. Tedavi sürecinde yumurta geliştirici hap ve şeker ilacını düzenli içtim, ilk ay yumurta gelişti ama gebelik olmadı, 2. Ay çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı, 3. Ay hiç gelişmedi. Ilaçların dozu yüksekti ve beni yordu.doktorum iğnelere geçelim dedi ama kendime biraz zaman tanıdım, psikolojik olarak rahatlamak istedim. Ve artık kafama takmıyorum. Bir de bunu deneyeceğim ve olmazsa bir yıl içinde iyi bir merkezde tedavime yeniden başlayacağım.
merhaba, benim adet düzensizliğim yok ancak çikolata kistim var. adetim perşembe bitti. bugün soğan kürüne başladım. bebek sahibi olmak istiyorum. 15 gün içilmeli deniyor. ovülasyonda içmenin sakıncası var mı acaba? bu arada cuma günü tahlillerimi yaptırdım tekrar. ca125 159,1 çıktı. CEA ise 0,90 çıktı. önceki ca125 değerim 108,7. ilerlemiş mi oluyor bu durumdan acaba?![]()
Dinlenmek istemek en doğal hakkınız bence de size iyi gelecektir. Belki bu süreçte kendiliğinden gebelik de sağlanır bizlere ihtiyacınız olmaz. Sevgiler.