kızlar soğan doğramayı hiç sevmiyorum gözlerim çıkıyor ağla ağla ellerimdeki koku hiç gitmiyormuş gibi geliyor üstüste yıkıyorum kolonya döküyorum ama yok bana tik geldi bu soğandan yardım edinnnn rondoyla doğrasam güzel olur mu doğrayıcıyla doğranınca tadı kaçıyor diyenler var??
tupperware'in minik bir doğrayıcısı war.ben kullanıyorum..ipi var ,çekip bırakıyorsun o şekilde doğruyor..ne koku,ne göz yaşarması olmuyor...hemde soğanın suyunu çıkartmadan doğruyor..ister iri,ister incecik..nasıl istersen...tavsiye ederim...çok pratik..
ben dolma çorba gibi yemeklerde rondoyla yapıyorum :d kışın mor soğan alıyordum göz yakmıyordu yaz geldi artık manavlarda yok. mevsimlik soğan mı acaba...
çok teşekkürler arkadaşlar nicer dicer var bende hiç kullanmamıştım sitedeki yorumlara denk geldim ilk etapta onu deniycem bi. sıvı sabunu da kullanıyorum koku giderici bende biraz takıntı oldu bu sanırsam
amway tupper gibi markaları da çevrende satan yoksa bulamıyosun o kötü.
Soğanı aspiratörün altında doğrarsan bi damla bile gözün yaşarmıyo.koku içinse en kolayı eldiven takmak ya da koku giderici sabun.