Soğankürü

Vintageseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
1.916
1.299
83
Kızlar hamilelik testi yapmıştım negatif çıktı daha regl olmadım soğan kürü varmış adet söktürücü onu mu içsem

Kızlar hamilelik testi yapmıştım negatif çıktı daha regl olmadım soğan kürü varmış adet söktürücü onu mu içsem
Hayir yapma belki hamilesindir testte cikmamistir güvenilmiyo malesef o testlere bi kaç gün önce bende test yaptım pozitif cikti sevindim hemen kan verdim kan negatif çıktı. Yani biraz daha bekle

Siz vajinismusum diye konu açmamış mıydınız? Ben mi yanlış hatırlıyorum? İlişkiye girmeden nasıl hamile kalınıyor acaba aydınlatabilir misiniz beni?

23 şubatta konu açmışsınız eşim üzerime boşalıyor diye nasıl hamile kalınır diye bir arama motoruna yazarsanız bence daha faydalı olur sizin için. Zira o tarihte birlikte olduğunuzu ve o günün yumurtlama tarihiniz olduğunu varsaysak dahi şu anda kanda veya idrarda beta hcg hormonu olacağını sanmam. Lütfen biraz okuyun olur mu soğan incir sarımsak pekmezden falan önce..

Son düzenleme:
Hiç burda eşi üzerine boşalıpta hamile kalana rast gelmediniz sanırım ki burda hergün ne yaptığımızı yazmıyoruz 23 şubattan çok öncesinde eşim üzerime boşalmaya başladı evet daha sonrada o konudan sonra böyle olmucağını düşündüm çocukta çok istediğimiz için ben korkumu yendim bir kaç defa denedik ve şuan 5 gündür adet olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…