- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi coco_cambo
selam güzel hatunlar.eski konumu bilen bilir .tekrar kafayi sisirmiyim.cok kisa bi on bilgi vereyim.3 yila yakin evliyim ikizlerim var.ilk zmanlar esim benimle eskisi gibi vakit gecirmiyo eski ask tutku yok diye yakınıyordum.neyse bu sure zarfinda ben ev degistirip işe dondum.guzel degisimler yasadim ve kendime geldim.evde tek cocuk bakmaktan delirdim o ara.suan tekrar eski coco.eski deli kadinim.amaaaa baska sikintim var...ya o cok öldügüm delice tutkun oldugum adami sanki eskisi gibi sevmiyorum yani nasil anlatmaliyim bilemedim ama eskiden onsuz asla uyuyamazdim.simdi vardiyali işte çalışıyor.adam eve ne zman gelicek umursayasim yok...o geliyor ben ise donuyorum.sanirim bunu o yapti..cok kez uyardim..bisey dedigimde aaaay sende sürekli muck muck istiyosun.ilgi herzmn olmaz.evliligi ne sandin.yok her zman boyle ask yoktur.yok hayatin gerçekleri var.yahu eve para getirip islere kosturan bebeklerle ilgilenen ve kocaya da ilgiyi kesmeyen ben bu kdr hengame arasinda azcik tutku beklemisim cok mu...velhasil kelam bunlar birikti ve ben suan hic umursamiyorum.adamdan yana sikinti yok.gram suphe yok icimde.adam hayata karsi duragan.yani herseyi ortada.izinlerinde ben isteyim o evde.ayda 2 kere h.sonuna rastliyo onu da benimle bebeklerimle geçiriyor.ama o eskiden dogumdan sonraki hallerini heralde bende kabullendim hiiiic artik umursamiyorum.ve heycan da yok.ben ki surekli suprizler yemekler konserler ayarlardim.simdi giyiyorum pembe esofmanimi hoop dizi izliyorum.kizlarla vakit geciriyorum..yemek varsa yer yoksa sandwich yesin havasındayim.noldu bana ya...bu gidisat iyi degil biliyorum.bana acil ayar cekin