soğudum mu siradanlastim mi?

tamda bizi anlattınız. ben çabaladım çabaladım bu seferde çok şey istiyosun diye oflamalar puflamalarr...değer zaten rafta.. bundan sonra hiç bir şey yapmayacağım inşallah.umaım değişir biarz

İnanarak ikinizde ılımlı olun herşey güzel olucaktir

Bende sizin gibiyim evliliğim sizinkinden uzun. 1 oğlum var. Bana vakit ayır, bişeyler ayarlayalım demekten bitap düştüm. Eskiden ben bişeyler ayarlarsam olan şeyler artık ayarlamadığım için olmuyor. Bende saldım koyverdim. O da bu durumu kullanmaya başladı. Zaten yoğun çalışıyordu iyice artırdı tempoyu.

Amaaan ondan zaman, sevgi, ilgi dilenmekten bıktım :KK61::KK43: .Bende oğlumla takılıyorum.

Peki sizle zaman geçirmeyen bu erkekler, dışarıda mı zaman geçiriyor Yani enerjilerini arkadaşlarına mı ayırıyorlar yoksa evde malak gibi yatıyorlar mı?

kova !

ama yukseleni aslan...ruh hali öküz !

ruh hali öküz diyince benim eşim herkesi sollar herhalde.Çocuk olduğunda beyefendi 6 ay yanımda yatmadı.Sebebi bebeğin gece ağlamalarından uyanıyormuş uykusunu alamıyormuş işe gidecekmiş.Sadece canı istediğinde yanıma geliyordu ya da beni yanına çağırıyordu.Aynı yatakta yatmak sadece cinsellik için değilki sana sarılıp uyumak istiyorum diyordum anlamıyordu.Sen beni ne zannediyorsun diyordum .Öyle öküz öyle bencil bende de peygamber sabrı varmış

Birde iş ne ki anne babayız sonuçta.Gece emzirip uykusuz kalıp sabah işe gitttiğim çok oldu.

selam güzel hatunlar.eski konumu bilen bilir .tekrar kafayi sisirmiyim.cok kisa bi on bilgi vereyim.3 yila yakin evliyim ikizlerim var.ilk zmanlar esim benimle eskisi gibi vakit gecirmiyo eski ask tutku yok diye yakınıyordum.neyse bu sure zarfinda ben ev degistirip işe dondum.guzel degisimler yasadim ve kendime geldim.evde tek cocuk bakmaktan delirdim o ara.suan tekrar eski coco.eski deli kadinim.amaaaa baska sikintim var...ya o cok öldügüm delice tutkun oldugum adami sanki eskisi gibi sevmiyorum yani nasil anlatmaliyim bilemedim ama eskiden onsuz asla uyuyamazdim.simdi vardiyali işte çalışıyor.adam eve ne zman gelicek umursayasim yok...o geliyor ben ise donuyorum.sanirim bunu o yapti..cok kez uyardim..bisey dedigimde aaaay sende sürekli muck muck istiyosun.ilgi herzmn olmaz.evliligi ne sandin.yok her zman boyle ask yoktur.yok hayatin gerçekleri var.yahu eve para getirip islere kosturan bebeklerle ilgilenen ve kocaya da ilgiyi kesmeyen ben bu kdr hengame arasinda azcik tutku beklemisim cok mu...velhasil kelam bunlar birikti ve ben suan hic umursamiyorum.adamdan yana sikinti yok.gram suphe yok icimde.adam hayata karsi duragan.yani herseyi ortada.izinlerinde ben isteyim o evde.ayda 2 kere h.sonuna rastliyo onu da benimle bebeklerimle geçiriyor.ama o eskiden dogumdan sonraki hallerini heralde bende kabullendim hiiiic artik umursamiyorum.ve heycan da yok.ben ki surekli suprizler yemekler konserler ayarlardim.simdi giyiyorum pembe esofmanimi hoop dizi izliyorum.kizlarla vakit geciriyorum..yemek varsa yer yoksa sandwich yesin havasındayim.noldu bana ya...bu gidisat iyi degil biliyorum.bana acil ayar cekin

Ben kadınların genelde çaresizlikten,can sıkıntısından,amaçsızlıktan(çocuk yapmayı ve bakmayı asla hayat amacı olarak kabul etmiyorum) kocalarına sarıp, iyice gözlerinde büyütüyolar.Erkekte eve geldim mi ağzının içine bakan karısını görünce iyice bir havalara girip kaçmaya,ilgiyi kesmeye başlıyor.

Ama sizde olduğu gibi, ne zaman ki kadının bir işi,meşguliyeti,sosyal hayatı oluyor farkediyor ki ortada tapılacak bir erkek yok.gayet sıradan bir erkek işte..Bu sefer iki kişilik çabalamayı ve tek taraflı fedakarlık yapmayı bırakıyor.çokta iyi yapıyor:) kocanıza üzülmedim

Böyle bir yazı gördüm bugün, konuyla ilgili olduğu için kopyaladım.Erkeklerin ilgiliyken bir zaman sonra soğuk davranmasının olası sebepleriymiş... Yalan da değil hani

Av Konumundan Çıkmayın

İlk ve en önemli sebep erkeklerin genel karakteristik özelliği olan “elde etmenin yarattığı heyecan hissi”nin kadını elde ettikten sonra kaybolmasıdır. Erkek sizi elde edene kadar siz av, erkek avcıdır. Av kaçtığı kadar av, avcı kovaladığı kadar avcıdır. Avcı emeline ulaştığında avcı olmaktan çıkar, av da yakalandıktan sonra av olmaktan. Sonuç olarak artık heyecan bitmiştir. İlgi kaybolmuştur.

ilgisizlik.jpg
Sorumluluk Duygusu Erkekleri Kaçırabilir

Toplum olarak aile sorumluluğunu ve yöneticiliğini erkeklere vermişiz. Yani ataerkil bir toplumuz. Erkek evlendiğinde ciddi bir sorumluluğun altına gireceğini çok iyi bilir. Bu sorumluluk özellikle sorumluluk duygusu yeterince gelişmemiş erkekleri inanılmaz korkutur. Evlilik öncesi lay lay lomdur; lakin o günler yaklaştıkça erkek korkmaya mümkünse kaçmaya çalışabilir. Bu da bir ilgisizlik nedeni olarak karşımıza çıkıyor.

Çok Sık Partner Değiştirme Psikolojiktir

Erkeklerin çok sık partner değiştirmesi konusuna gelince bunun da altında birtakım psikolojik nedenler yatar. Bunun iki nedeni vardır.
– Yeni bir ilişki demek yeni bir heyeca demektir.
– Ego yani kendini tatmin ve ispat etme psikolojidir.

Ona her şeyinizi vermeyin

Neredeyse erkeklerin en büyük hedefi fethetmek, elde etmektir. İlk baştan itibaren size sahip olmak, sizi tamamen ele geçirmek ve size kendilerinin ne kadar zeki, akıllı olduklarını göstermek isterler, tüm bunları yaptıklarında yani sizden almak istedikleri her şeyi aldıklarında artık heyecan da bitmiştir. Bunun sonucunda ise kendilerini gösterecek yeni bir kadın yani yeni bir heyecan peşinde koşmaya başlarlar.

Erkekleri Korkutan Heycanın Bitmesidir

Kadınların en büyük yanılgısı ilişkide erkeklerin bağlanmaktan korktukları yanılgısıdır. Oysa erkekleri asıl korkutan bağlılık değil yaşanılan ilişkinin heyecanının bitmesidir. Bu noktada kadınların bu heyecanı bitirmemeleri için bir anda kendilerini tümden teslim etmeleri doğru bir adım değildir.

Araya Mesafe Koyun

Henüz evlenmediyseniz ve sizinle sürekli görüşme isteğiyle sizi arıyorsa ,her ne kadar, bu durum sizin çok hoşunuza gitse de hemen ona teslim olmayın. Mevcut pozisyonunuzu koruyun ve başka işlerinize ağırlık vererek partnerinizle aranıza birazcık da olsa mesafe koyun. Fakat sizin açınızdan durum daha ağırsa yani onsuz yapamıyorsanız yeni arkadaşlıklar edinin ve biraz da onlarla zaman geçirin. Unutmayın hızlı gelişen bir ilişki yine aynı hızda son bulur ve sağlam bir temel üzerine oturmamış olur.

Erken Evlilik Teklifine Dikkat

Henüz ilşikinin başlarındaysanız ve bu ilişkinin daha başında size evlilik teklifi yaptıysa bunu oturup ciddi ciddi düşünmelisiniz. Çünkü bu çok da sağlıklı bir durum değildir. İnsan henüz yeni tanıdığı birine nasıl hemen evlilik teklifi yapabilir. Bu davranışın çeşitli sebepleri olabilir. Karşınızdaki erkek henz yeterince olgun ve tam olarak ne istediğini bilmeyen biri olabilir. Gelecekte mutsuz olmak istemiyorsanız bu durumu çok iyi tahlil etmelisiniz.

Peki Ne Yapmalı?

Peki kadın bu durumda ne yapmalı? İlşikisinin ömrünü nasıl uzatabilir? Erkeğini kadın elinde tutmak için ne yapmalı?
Öncelikle işi yavaştan alın. Kendini yamamaya çalışan bir kadın pozisyonuna asla düşmeyin. Her an elinden kayıp gidecekmişsiniz gibi bir psikoloi yaratın.
Hayatın merkezinde kendilerinin olmadığını anlasınlar. Onsuz da yapabileceğinizi ona hissettirin. İlgisiz olduğunu gördüğünüzde kesinlikle üstüne gidip ısrarla kendinizi sevdirmeye onu eski haline getirmeye çalışmayın. Böyle bir durumda sizden daha da uzaklaştığını göreceksiniz.

Böyle bir yazı gördüm bugün, konuyla ilgili olduğu için kopyaladım.Erkeklerin ilgiliyken bir zaman sonra soğuk davranmasının olası sebepleriymiş... Yalan da değil hani

Av Konumundan Çıkmayın

İlk ve en önemli sebep erkeklerin genel karakteristik özelliği olan “elde etmenin yarattığı heyecan hissi”nin kadını elde ettikten sonra kaybolmasıdır. Erkek sizi elde edene kadar siz av, erkek avcıdır. Av kaçtığı kadar av, avcı kovaladığı kadar avcıdır. Avcı emeline ulaştığında avcı olmaktan çıkar, av da yakalandıktan sonra av olmaktan. Sonuç olarak artık heyecan bitmiştir. İlgi kaybolmuştur.

ilgisizlik.jpg
Sorumluluk Duygusu Erkekleri Kaçırabilir

Toplum olarak aile sorumluluğunu ve yöneticiliğini erkeklere vermişiz. Yani ataerkil bir toplumuz. Erkek evlendiğinde ciddi bir sorumluluğun altına gireceğini çok iyi bilir. Bu sorumluluk özellikle sorumluluk duygusu yeterince gelişmemiş erkekleri inanılmaz korkutur. Evlilik öncesi lay lay lomdur; lakin o günler yaklaştıkça erkek korkmaya mümkünse kaçmaya çalışabilir. Bu da bir ilgisizlik nedeni olarak karşımıza çıkıyor.

Çok Sık Partner Değiştirme Psikolojiktir

Erkeklerin çok sık partner değiştirmesi konusuna gelince bunun da altında birtakım psikolojik nedenler yatar. Bunun iki nedeni vardır.
– Yeni bir ilişki demek yeni bir heyeca demektir.
– Ego yani kendini tatmin ve ispat etme psikolojidir.

Ona her şeyinizi vermeyin

Neredeyse erkeklerin en büyük hedefi fethetmek, elde etmektir. İlk baştan itibaren size sahip olmak, sizi tamamen ele geçirmek ve size kendilerinin ne kadar zeki, akıllı olduklarını göstermek isterler, tüm bunları yaptıklarında yani sizden almak istedikleri her şeyi aldıklarında artık heyecan da bitmiştir. Bunun sonucunda ise kendilerini gösterecek yeni bir kadın yani yeni bir heyecan peşinde koşmaya başlarlar.

Erkekleri Korkutan Heycanın Bitmesidir

Kadınların en büyük yanılgısı ilişkide erkeklerin bağlanmaktan korktukları yanılgısıdır. Oysa erkekleri asıl korkutan bağlılık değil yaşanılan ilişkinin heyecanının bitmesidir. Bu noktada kadınların bu heyecanı bitirmemeleri için bir anda kendilerini tümden teslim etmeleri doğru bir adım değildir.

Araya Mesafe Koyun

Henüz evlenmediyseniz ve sizinle sürekli görüşme isteğiyle sizi arıyorsa ,her ne kadar, bu durum sizin çok hoşunuza gitse de hemen ona teslim olmayın. Mevcut pozisyonunuzu koruyun ve başka işlerinize ağırlık vererek partnerinizle aranıza birazcık da olsa mesafe koyun. Fakat sizin açınızdan durum daha ağırsa yani onsuz yapamıyorsanız yeni arkadaşlıklar edinin ve biraz da onlarla zaman geçirin. Unutmayın hızlı gelişen bir ilişki yine aynı hızda son bulur ve sağlam bir temel üzerine oturmamış olur.

Erken Evlilik Teklifine Dikkat

Henüz ilşikinin başlarındaysanız ve bu ilişkinin daha başında size evlilik teklifi yaptıysa bunu oturup ciddi ciddi düşünmelisiniz. Çünkü bu çok da sağlıklı bir durum değildir. İnsan henüz yeni tanıdığı birine nasıl hemen evlilik teklifi yapabilir. Bu davranışın çeşitli sebepleri olabilir. Karşınızdaki erkek henz yeterince olgun ve tam olarak ne istediğini bilmeyen biri olabilir. Gelecekte mutsuz olmak istemiyorsanız bu durumu çok iyi tahlil etmelisiniz.

Peki Ne Yapmalı?

Peki kadın bu durumda ne yapmalı? İlşikisinin ömrünü nasıl uzatabilir? Erkeğini kadın elinde tutmak için ne yapmalı?
Öncelikle işi yavaştan alın. Kendini yamamaya çalışan bir kadın pozisyonuna asla düşmeyin. Her an elinden kayıp gidecekmişsiniz gibi bir psikoloi yaratın.
Hayatın merkezinde kendilerinin olmadığını anlasınlar. Onsuz da yapabileceğinizi ona hissettirin. İlgisiz olduğunu gördüğünüzde kesinlikle üstüne gidip ısrarla kendinizi sevdirmeye onu eski haline getirmeye çalışmayın. Böyle bir durumda sizden daha da uzaklaştığını göreceksiniz.
peki evliler ne yapsın :KK45:

Heyecan bitiyor ne yazık ki ve bu da olağan.
Hele çocuk da girince ilişkiye farklı sorumluluklarla öncelikler değiştiriyor.

Peki sizle zaman geçirmeyen bu erkekler, dışarıda mı zaman geçiriyor Yani enerjilerini arkadaşlarına mı ayırıyorlar yoksa evde malak gibi yatıyorlar mı?

hayir esimin iki arkadaşı var onlarda ayda 1 kere gorusurler.onun disinda eve gelir.sosyal biri degil.bi cok mekani benimle gormustur o kdr diyim :)

ayy harıkasınız yaa..dımı ama hep ben hep ben.yalniz degilmisim demekki butun erkekler hemen hemen ayni.

ya aslinda görevlerini bilen biri.is çıkışı beni alır ama direkt eve..yahu bi çay icelim de..bi sahilde yuruyelim de..ne okuz ne mankafa bişeysin yaaaa.. o kadar enerjimi aldi ki.yaaa düşünün diyorum ki adama " musait olunca haber ver seviselim.! aslinda aglanacak bi hal..git gide basit siradan bi hale geliyoruz...vallahi bu erkekler gerizekalı.nasil kipir kipir ask doluydum erkek arkadaşlarım hayrandilar bana kanka semin gibi bulsam aninda evlenicem diyen ...ama sen git agir efendi diye enerjisi düşük adamla evlen.cok doluyum bu adam bemi verem edicek ya

Çok tatlısın : )Yani burda yazdıkların birebir canım... Ayyyyyyynennnn yaaaanniii dedim okurken.. Hayatta o da ince düşünmez.. Bir gün de "gel bi yerde oturalım bişi yiyelim konuşalım" demez.. Ben desem yapar ama bir anlamı kalmıyor elbette.. Düşün ben kadın olarak doğumgünü olsun yıldönümü olsun o kadar özenirim sürprizler hazırlarım ki sanki o kadın da ben naif bişiler hazırlıyorum.. O ne yapar.. "Unutmuşum ya " Şaka gibi.. Artık ağzımla istemeye karar verdim bir süre böyle yapıcam... Doğumgünlerimizi ve yıldönümümüzü yatak odamıza büyük büyük yazıp astım : )
Biz de evlenmeden önce çok daha heyecanlı süper günlerimiz oldu.. İstanbul benim için bu yüzden çok özel bir yer oldu.. Her karışını sabah 8 den akşam 12 ye kadar sevdiğimle deli dolu gezdiğim yerdir bir ay boyunca..
Gel gör evlendi gitti o adam... Yaşadığı ile çevreye çok uyum sağlıyor bu yüzden de kendini çok kasıyor ama böyle de olmuyor gerçekten..
Bir tek şurda ayrıyız...
O gelir işten bişiler sorar anlatır durur ben pek konuşmam konu beni sarmazsa..
O da bu huyuma deli olur "bi kere de sen konu aç konuş" der : )
Ne yapılabilir bilmiyorum..
Dedim ya bir süre ağzımla isteyeceğim... Bunu da gurur yapma bir süre iste eğer yapabilirsen... Sonrasını bekleyip göreceğim ben..

dusunmus tasinmis beni cok ihmal ettigini anlamis..ben durduk yere veryansin etmezmisim.azla yetinen biriymisim.demekki cok ihmal edilmisim.yine onun ihtiyaclarini karsilamaya devam etmişim nankor değilmisim ( bababababa :) ) o yuzden artik cok dikkat ediyo eve gelir gelmez elini yikayip hemen yardima geliyo.opuyo .tv izlerken sariliyo..haftasonu da cok guzel bi yere kahvaltiya gittik.bu ay da otel kacamagi varmis.bana kendini affettircekmis..bakalim nereye kdr..

kizlar illa boyle it kopek edicez onu anladim he !

dusunmus tasinmis beni cok ihmal ettigini anlamis..ben durduk yere veryansin etmezmisim.azla yetinen biriymisim.demekki cok ihmal edilmisim.yine onun ihtiyaclarini karsilamaya devam etmişim nankor değilmisim ( bababababa :) ) o yuzden artik cok dikkat ediyo eve gelir gelmez elini yikayip hemen yardima geliyo.opuyo .tv izlerken sariliyo..haftasonu da cok guzel bi yere kahvaltiya gittik.bu ay da otel kacamagi varmis.bana kendini affettircekmis..bakalim nereye kdr..

kizlar illa boyle it kopek edicez onu anladim he !

Süpersinn :KK66:
Aynen devam..
Ben de o moda sokabilirim inşallah..
Hiç umudum yok ama bakalım..

Umursamamış olduğunuzu umursamanız bile sizde hala eşinizin sizi farketmesini beklediğinizi düşündürdü bana.. Sadece çalışıp hava almak size iyi gelmiş aslında ihtiyacınız olan eşiniz değil sizin çalışma isteğinizmiş.. İlginç olan şu değiştiğini söyleyen siz eşiniz nasıl farketmedi bunu anlamadım...

Umursamamış olduğunuzu umursamanız bile sizde hala eşinizin sizi farketmesini beklediğinizi düşündürdü bana.. Sadece çalışıp hava almak size iyi gelmiş aslında ihtiyacınız olan eşiniz değil sizin çalışma isteğinizmiş.. İlginç olan şu değiştiğini söyleyen siz eşiniz nasıl farketmedi bunu anlamadım...

what ? :KK57: 2 kere okudum anlamadım.neyse ...

Back
X