- 18 Ocak 2019
- 954
- 1.965
- 33
- Konu Sahibi Dolunay3536
Adam su farurasını gereksiz görüyor net!diğer faturaları ödeyerek aileniz ne kadar ayakta kalabilit bilmiyorum:)Merhaba Arkadaslar bende siyinle esimle olan bi sorunumu paylasmak istiyorum
Esim bana karsi cok ilgili anlayisli bi insan bu konuda sorunumuz yok bende calisiyorum oda calisiyor
Sorunumuz su esim su faturalarini üc sene önce yatirmamisti geldiler kestiler icralik olduk aylarca yatirmadi
Sonra söz verdi bi daha olmuycak diye bu sefer yine aylarca yatirmadi benim haberim yok tabi gelen faturalari bile görmüyorum yine geldiler kestiler suyu ben bu sefer yüklü oldugu icin miktar kredi cekmek zorunda kaldim ondan sonra bi süre calismadi ise gidiyom diye bana yalan söyledi ama ben isteyken evde oturuyomus felan bunlarida ben sonrada ägrendim gittigi is arkadaslarina sorarak neyse onuda sineye cektim en nefret ettigim sey yalan olmasina ragmen bu sefer su faturasini yine yatirmadigini ögrendim on ay boyunca yatirmamis benimde yatirmami istemiyo bütün borclari ben ödedigim icin kavgalar ettim öde felan filan ödüycem dedi su dedi bu dedi ve en son yine kestiler suyumuzu ve ben ev sahiplerine rezil oldum cok kavgalar ettim yine birilerinen borc bulup ödedi gelip özür dilemeler felan ama artik inanamiyorum esime ve buda sogumama neden oluyo bana yaklasmasini bile istemiyorum küs degiliz ama ne yapcam hic bilmiyorum kafam cok karisik....