Sogudum

Merhaba Arkadaslar bende siyinle esimle olan bi sorunumu paylasmak istiyorum

Esim bana karsi cok ilgili anlayisli bi insan bu konuda sorunumuz yok bende calisiyorum oda calisiyor
Sorunumuz su esim su faturalarini üc sene önce yatirmamisti geldiler kestiler icralik olduk aylarca yatirmadi
Sonra söz verdi bi daha olmuycak diye bu sefer yine aylarca yatirmadi benim haberim yok tabi gelen faturalari bile görmüyorum yine geldiler kestiler suyu ben bu sefer yüklü oldugu icin miktar kredi cekmek zorunda kaldim ondan sonra bi süre calismadi ise gidiyom diye bana yalan söyledi ama ben isteyken evde oturuyomus felan bunlarida ben sonrada ägrendim gittigi is arkadaslarina sorarak neyse onuda sineye cektim en nefret ettigim sey yalan olmasina ragmen bu sefer su faturasini yine yatirmadigini ögrendim on ay boyunca yatirmamis benimde yatirmami istemiyo bütün borclari ben ödedigim icin kavgalar ettim öde felan filan ödüycem dedi su dedi bu dedi ve en son yine kestiler suyumuzu ve ben ev sahiplerine rezil oldum cok kavgalar ettim yine birilerinen borc bulup ödedi gelip özür dilemeler felan ama artik inanamiyorum esime ve buda sogumama neden oluyo bana yaklasmasini bile istemiyorum küs degiliz ama ne yapcam hic bilmiyorum kafam cok karisik....
Adam su farurasını gereksiz görüyor net!diğer faturaları ödeyerek aileniz ne kadar ayakta kalabilit bilmiyorum:)

Esim bana karsi cok ilgili anlayisli bi insan bu konuda sorunumuz yok bende calisiyorum oda calisiyor
Sorunumuz su esim su faturalarini üc sene önce yatirmamisti geldiler kestiler icralik olduk aylarca yatirmadi
Sonra söz verdi bi daha olmuycak diye bu sefer yine aylarca yatirmadi benim haberim yok tabi gelen faturalari bile görmüyorum yine geldiler kestiler suyu ben bu sefer yüklü oldugu icin miktar kredi cekmek zorunda kaldim ondan sonra bi süre calismadi ise gidiyom diye bana yalan söyledi ama ben isteyken evde oturuyomus felan bunlarida ben sonrada ägrendim gittigi is arkadaslarina sorarak neyse onuda sineye cektim en nefret ettigim sey yalan olmasina ragmen bu sefer su faturasini yine yatirmadigini ögrendim on ay boyunca yatirmamis benimde yatirmami istemiyo bütün borclari ben ödedigim icin kavgalar ettim öde felan filan ödüycem dedi su dedi bu dedi ve en son yine kestiler suyumuzu ve ben ev sahiplerine rezil oldum cok kavgalar ettim yine birilerinen borc bulup ödedi gelip özür dilemeler felan ama artik inanamiyorum esime ve buda sogumama neden oluyo bana yaklasmasini bile istemiyorum küs degiliz ama ne yapcam hic bilmiyorum kafam cok karisik....
Diğer faturaları ödeyip su faturasını ödemiyosa su faturası ile bir alıp veremediğimi var anlamadım.Çalışıomu peki sorumluluklarını yerine getiriyomu?Yani sadece sorun su faturasımı?Bana hiç öyle gelmedi.Eksik bişeyler var sanki.Diğer faturaları ödüyo ama çalışmayıp evde oturuomuş filan ne bilim bi şeyleri eksik anlatmışsınız sanki.

Banyo yapmayı falan mı sewmiyo
Ayy ne bilim aklıma bu geldi,neden elektrk degilde su
Cocukluguna inmek lazım,su fobisi mi var nedir bilemedimki,ilginçççç

Ben su faturasına değilde işe gidiyorum diyip evde oturmasına daha cok takıldım. Umarım kendine gelir bir an önce. Üzüldüm senin adına canım. Çok ödün verme sen ödeme dicem ama öylede olmuyor işte anlıyorum:110:

Burda Su faturasi haric onemli olan bir konu daha war, ise gidiyorum diyip ebde oturmasi. Bir insan esinden boyle birseyi nasil saklar.
Napiyor odemior paralarida su'suzluk ne kadar kotu birsey.
Allah yardimciniz olsun. Buyuk bir ambargo koyup, butun faturalari elinize gecirin bence. Mecbur degilsiniz. Bu durumu cekmeye.

Evet sorun burda zaten su parasi felan degil sorun sadece yalan söylemesi baska hic bir sorunumuz yok ama yalan söyledimi bütün hislerim gidiyo ona karsi hoslanmiyorum en basiti birine birsey anlatiyo onu 100 tlye aldiysa 150 tl aldim diyo misal yada abartarak anlatmasi ben böyle seyleri duyunca dahada soguyorum kac kere anlattim ama istemsiycemi oluyo artik anlamiyorum

Ben su faturasına değilde işe gidiyorum diyip evde oturmasına daha cok takıldım. Umarım kendine gelir bir an önce. Üzüldüm senin adına canım. Çok ödün verme sen ödeme dicem ama öylede olmuyor işte anlıyorum:110:

Vermiyorum ödün veremiyorum zaten cünkü bu hareketlerini görünce dahada sogúyorum belki cok abartilcak birsey degil ama yalandan nefret ediyorum hicbirsey olmamis gibi davranamiyorum ama o bunu cok güzel basariyo

Banyo yapmayı falan mı sewmiyo
Ayy ne bilim aklıma bu geldi,neden elektrk degilde su
Cocukluguna inmek lazım,su fobisi mi var nedir bilemedimki,ilginçççç
Sebebi su faturası aylarca özdenmese bile hemen kesilmez,o parayı aylarca harcar eşinin ruhu duymaz. Tıpkı işe gitmeyip evde oturması gibi
Adam sorumsuz ve yalanci

Evet sorun burda zaten su parasi felan degil sorun sadece yalan söylemesi baska hic bir sorunumuz yok ama yalan söyledimi bütün hislerim gidiyo ona karsi hoslanmiyorum en basiti birine birsey anlatiyo onu 100 tlye aldiysa 150 tl aldim diyo misal yada abartarak anlatmasi ben böyle seyleri duyunca dahada soguyorum kac kere anlattim ama istemsiycemi oluyo artik anlamiyorum
Ayol başka sorununuz olmasa da olur.
İşe gidiyorum deyip de evde oturan adam ne kadar düzgün olabilir ki?

Sadece su faturasını ödememesi çok daha ilginç. Hiç sormadınız mi neden hepsini ödüyorsun ama suyu ödemiyorsun diye?

Back
X