• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Soğuk algınlığı yaşamak regli geciktirir mi?

eylulsaru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2025
4
0
1
23
ben her ay düzenli regl oluyorum uygulamadan da takip ediyorum her zaman zamanında geliyor çok nadir 1-2 gün oynuyor. birkaç gündür boğazlarım kötüydü sonrasında iyice kötü grip oldum. ilaç ve şurup içiyorum toplanmak için ama normalde regl olmam gerekiyordu olamadım. ilaç içmek veya grip olmak etkiler mi regl döngüsünü?

her sey etkileyebiliyor regli antibiyotik falan da icmisseniz cok normal gecikmesi

Evet geciktirir öne çeker normaldir
Bir iki gün geciken regli dert mi ediyorsunuz
İnsanların ne güzel dertleri var:işsiz:

ben her ay düzenli regl oluyorum uygulamadan da takip ediyorum her zaman zamanında geliyor çok nadir 1-2 gün oynuyor. birkaç gündür boğazlarım kötüydü sonrasında iyice kötü grip oldum. ilaç ve şurup içiyorum toplanmak için ama normalde regl olmam gerekiyordu olamadım. ilaç içmek veya grip olmak etkiler mi regl döngüsünü?
Endişenize göre cevap verelim,gebelik şüphesiylemi soruyorsunuz yaşınızı bilmiyorum o yüzden menepoz endişesiylemi soruyorsunuz yoksa hormonel bir sıkıntınızmı var,yoksa çoğu kadın birkaç gün geciktiği için dert etmez,genel olarak ben yıllardır hiç şaşmaz 2 gün ya önce ya sonra illaki regl olurum ama bundan 5 ay önce fln olur gibi oldum ama olmadım tuhaftır bende şaşırdım sonra 1 hafta kadar sonra normal oldum,bazen dış faktörler etkiliyor ama duruma göre endişenize göre sorunuzun cevabı değişir.

Kullandığınız ilaçlar yapabilir

Back
X