selam suan 4.haftanin icindeyim gebelikte,cok kotu usutmusum.ilacta kullaniyorum malum.bebegime zarar gelecek diye cok korkuyorum.bebegime zarar gelmeden bu rahatsizliktan nasil kurtulabilirim.sureli bal yiyiyorum bogazimi yumusatsin diye, bide balli ilik sut iciyorum.bunlardan baska yapabilecegim bisey varmi?her oksurugumde karnim agriyor.
bende 6 haftalıkken ağır nezle olmuştum,havalarda çok soğuktu bir ara -10 dereceyi gördü istanbul,bende ilaç falan kullanamadım,eşim sağolsun hergün meyve suyu sıktı içtim,
bir de tavuk suyuna çorba içtim bol karabiberli limonlu,1 haftayı buldu hemen hemen geçmesi,sende öyle yap canım,inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
ateşin yükselmezse bebek etkilenmez. ateşlenirsen parol içebilirsin,plesenadan geçmez,zararsızdır yani.
ballı ıhlamur içebilirsin güne 2 fincan.
bir de bol su...
Tesekkur ederim cok sukur atesim yok ama oksurdukce kasiklarim ve karnim agriyor.iki gun cok terledim ama cok sukur bugun biraz daha iyi sayilirim.cok su icmeye calisiyorumcunku cok su kaybettim.sanirim yavas yavas bulantilarimda basliyor.hayirlisi bakalim.tekrar tesekkur ederim.