Soguk parkede yatmış

Aylnaylm1

Bsla:72 gnc:63.0 hzrnhdf:60 tmmzhdf:55.0
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
949
858
53
36
arkadaşlar cıldırıcam
2 yaşını bile bitirmeyen çocuğum parke de sırt üstü uyurken gördüm yatağa yatırıp 12 de uyumuştum 4 te uyandım su an iki kat battanıyeye sardım hala vücudu Soguk ve derin uykuda dürtüyorum rahatsız oluyor ama gözünü açmıyor
Ahlamak krizine giricem zatürre olmasın allah korusun önlem için ben yapmalıyım ki burnu tıkanmış ya nasıl uyanmadı nasıl bir derin uyku ağlayıp beni uyandırması lazımdı ne zamanda beri öyle uyumuş

Şimdi ben uzandım parkeye iki dk dayanamadım üşüdüm o nasıl dayandı niye uyanmadı

Ahh annelik ne zor değil mi benim kızımda bizim yanımıza gelmek için uyanır gece bazen yarı yolda benzini bitiyor sanırım bulduğu yere yatıyor :) uyku ağır basınca yolculuk yarı yolda bitiyor. İnşallah üşümemiştir kuzu. Ben böyle sorunları uyku tulumuyla çözdüm.

Üşümüş 40 dk dır yorgan ve battaniyenin altında burnu tam olarak ısınmadı ve terlemiyor bile bi havale olayı atlattık Mayıs ayında su an çok kuralım bozuk zatürre olursa diye

Onun hala umrunda değil uyuyor ben uykudur bu anlamadım ki

Derin uykuda olduğu için uyanmıyordur o. İnşallah birşey olmaz. Kötü düşünmeyin. Allaha emanet olsun yavrunuz.

Uyku tulumuyla rahat ederseniz.insallH hasta olmaz ama gözünü acmamasi normal uyuyor.gece wc ye kalkınca oğlum ben yaptırırken uyuyor

Bunada guldum yaa benzini bitiyor hhahah

Ay istemsiz guldum:) neler cektiriyo bunlar bize:)) bise olmaz insallah hemen zature olmaz mersk etme. Usutmusse doktora goturursun.. suan duzgun uyumadigi icin mihtemelen uykusunu almskla mesguldur

yer yatagında mı yatıyor yoksa yere mi düştü ?
zature olmaz Allahın izniyle.
zature bir mikrop yerden alınmaz.
bu durumlara karşı sıcak su torbası bulundurun.
vucut ısısını ayak ucuna koydugunuzda hızşa normale döndürüyor

Havale geçirdi demissin ..
Bu derin uyku beni şüphelendirdi, keşke zorlayıp uyandirsaydin. Sorun yoksa zaten tekrar uyurdu .umarım iyidir ve hasta olmaz .

Dürtüyorum uyanmıyor diyorsunuz. Açtığınız konunun size ne faydası olacak ki ? Bir hastahaneye götürsenize. Zaten birşeyi yoksa doktoru görünce korkudan kendine gelir. En iyi ihtimalle muayene ettirmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…