Üşümüş 40 dk dır yorgan ve battaniyenin altında burnu tam olarak ısınmadı ve terlemiyor bile bi havale olayı atlattık Mayıs ayında su an çok kuralım bozuk zatürre olursa diyeAhh annelik ne zor değil mibenim kızımda bizim yanımıza gelmek için uyanır gece bazen yarı yolda benzini bitiyor sanırım bulduğu yere yatıyor :) uyku ağır basınca yolculuk yarı yolda bitiyor. İnşallah üşümemiştir kuzu. Ben böyle sorunları uyku tulumuyla çözdüm.
Derin uykuda olduğu için uyanmıyordur o. İnşallah birşey olmaz. Kötü düşünmeyin. Allaha emanet olsun yavrunuz.Üşümüş 40 dk dır yorgan ve battaniyenin altında burnu tam olarak ısınmadı ve terlemiyor bile bi havale olayı atlattık Mayıs ayında su an çok kuralıbozuk zatürre olursa diye
Onun hala umrunda değil uyuyor ben uykudur bu anlamadım ki
Amin hepimizinkiDerin uykuda olduğu için uyanmıyordur o. İnşallah birşey olmaz. Kötü düşünmeyin. Allaha emanet olsun yavrunuz.
Şimdi ben uzandım parkeye iki dk dayanamadım üşüdüm o nasıl dayandı niye uyanmadı
Ahh annelik ne zor değil mibenim kızımda bizim yanımıza gelmek için uyanır gece bazen yarı yolda benzini bitiyor sanırım bulduğu yere yatıyor :) uyku ağır basınca yolculuk yarı yolda bitiyor. İnşallah üşümemiştir kuzu. Ben böyle sorunları uyku tulumuyla çözdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?