ayol o kaşıntı hissi psikolojik..soğuk su saçları daha canlı ve parlak yapar uzmanların yalancısıyım ben zaten şampuan yaparak yıkıyorsun saçını..bitle pireyle ne alaka?..Hepinize merhaba kk'nün güzel bayanlarıBugün bir tanıdıkla oturuyordum saçlardan konu açıldı ona saçlarımı hep soğuk suyla yıkadıgımı söyledim .. Bana dedi ki bitlenirsin. Kaldım bir an cidden böyle bir şey varmı ne alakası var ben anlamadım ama nasıl da oturdu içime bir bilgisi olan varmı acaba açıkçası korktumda kafam kaşınıyor gibi hissediyorum aklıma taktı bir kere :44:
Hepinize merhaba kk'nün güzel bayanlarıBugün bir tanıdıkla oturuyordum saçlardan konu açıldı ona saçlarımı hep soğuk suyla yıkadıgımı söyledim .. Bana dedi ki bitlenirsin. Kaldım bir an cidden böyle bir şey varmı ne alakası var ben anlamadım ama nasıl da oturdu içime bir bilgisi olan varmı acaba açıkçası korktumda kafam kaşınıyor gibi hissediyorum aklıma taktı bir kere :44:
bende birkaçkere soğuk sulan yıkandım bitlenmedim ama saçım odun gibi oldu.saçım sertleşti saçımı zor taradım.sıçak sulan yıkayınca saçım yumuşacık oluyor.o yüzden yaz mevsimindede olsak saçımı sıcak suyla yıkarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?