Arkadaşlar ben sevgilimle yaklaşık 4 aydır çıkıyorum. Çok seviyoruz birbirimizi ama o aşırı kıskanç. Ben ters tepki vermesin diye üzerine pek gitmiyorum ama o benim üzerime çok geliyor. Bütün erkek arkadaşlarımı aşırı derecede kıskanıyor. Neyse şimdi olaya gelelim. Sevdiceğim facebook'umu kapattırdı. Sitelerle ilişkimi kestirtti (Bunda ÖSS ye hazırlanıyor olmamında etkisi büyük.) Face den sonra msn in birisinin şifresini değiştirdi. Diğerine de sürekli giriyor. Ben nerdeyse 2-3 yıldır o msn i kullanıyorum ve ekleyenim çok oluyordu. Bu eklenenlere sinirlenir kızar hıncını benden alır. (1 Ay önce İstanbul'a gitmek durumunda kaldı polis olacak ve yüz yüze de görüşemiyorz 1 aydır.) Bana güveni sıfır ama çok seviyor.
Neyse sadede geleyim. 5 gündür bir soğukluk vardı, tatildeydm bende pek mesaj atmıyordu falan. Sonra sordum... "Neden soğuksun " ? dedim dün. "Sen daha iyi bilirsin, sen anlat "dedi. Anlamadım. Dedim ki "ben sana yanlış yapmam ne yapmışım söyle" dedim. Sonra sevdiceğim facebook mu açmış ve eski mesaJLara bakmış. Biziim okuldan bir çocukla önceden mesajlaşmışım. (Mesajın konusu da hocalarla pikniğimiz yani benimle de alakası yok) Buna si,nirlenmiş. Şimdi, hala küs. Bugün Konya'ya döndüm işte akşam konuşacağım yani, şimdi ... Ne desem bilemiyorum
Onu kaybetmek istemiyorum. Çok aşırı seviyorum. Ama soğuk olmasını da istemiyorum. Bugün iki defa kaza yapacaktık, ucuz atlattık. Ondan haber verdim hiç mesaj atmadı. 5-6 gün öncesine kadar içi giderdi , mesajlaşa mesajlaşa ellerimiz yorulurdu ama şimdi tık yok
Ben kötü bir şey de yapmadım ama çaresiz gibi kaldım. Ne olursunuz yardım edin nasıl barışabiliriz? Bazı şeyleri eksik anlatıyorsun o face dekilerle ilgili falan diyor. Halbuki herşeyi tam anlatıyorum. Sürekli bir şeyler arıyor, didikliyor... offff ve msn de ki tek erkek benim sevdiceğim. Erkeklerle de konuşmuyorum gerekmedikçe. Ya arkadaşlar yardım edin ne olur nasıl eskisi gibi olmasını sağlayabilirim? Ne söylemeliyim?
lmaz:
Edit: Aramız düzeldi, artık eskisi gibi karışmıyor.
2. ve 3. sayfa da olanlar yazıyor.
Neyse sadede geleyim. 5 gündür bir soğukluk vardı, tatildeydm bende pek mesaj atmıyordu falan. Sonra sordum... "Neden soğuksun " ? dedim dün. "Sen daha iyi bilirsin, sen anlat "dedi. Anlamadım. Dedim ki "ben sana yanlış yapmam ne yapmışım söyle" dedim. Sonra sevdiceğim facebook mu açmış ve eski mesaJLara bakmış. Biziim okuldan bir çocukla önceden mesajlaşmışım. (Mesajın konusu da hocalarla pikniğimiz yani benimle de alakası yok) Buna si,nirlenmiş. Şimdi, hala küs. Bugün Konya'ya döndüm işte akşam konuşacağım yani, şimdi ... Ne desem bilemiyorum

Edit: Aramız düzeldi, artık eskisi gibi karışmıyor.

Son düzenleme: