Soğukluk =/ Yardımm

bence herşeyi oluruna bak..benim 2 senelik bir ilişkim vardı (düne kadar:) başlarda her gün günaydın ve iyi geceler+ gün içinde napıosun vs mesajları....aylar geçtikçe yavaş yavaş günaydın msjları seyrekleşmeye başladı....işte öğlen konuşuyoz ya uzun uzun her gün msja ne gerek var halleri..sonra yavaş yavaş iyi geceler msjları seyrekleşti....bi süre sonra sıkıyo mu acaba bu haller erkekleri...
ama henüz çok taze bi ilişki..bence böyle şeylere takılma..ona bunu dile getirme de..çünkü bişey yapıyosa içinden gelerek yapsın, sen istediğin ya da beklediğin için değil...

ayrıldınız mı .s bende öyle ypıyorum canım ama işde kafama çok tkılıyor ve rahatsız oluyorum bakalm şmdi msjları kesildi dün eskisi gibiydi bu gün gene soğuk fisfisfis

diğer kullanıcıların mesajları kadınca düşünce tarzına göre ama işin aslı farklı
erkeklerin kafa yapısı farklıdır (eski sevgilimin ruhsuzluğu benim farketmemi sağladı kötükedihüso)
benim tavsiyem onu arama ve en kısa zamanda "erkekler marstan kadınlar venüsten'i oku yada mars venüs flört ediyorda olur bu kitaplarda onun şuan senin neden aramadığının nedeni var ve bunun aslında seni sevmiyor anlamına gelmediği ve normal bir durum olduğunu anlatılıyor+ çeşitli sorularının cevabıda var, bu türden canlılarla iletişim kurabilmek için okumak zorundasın ve inan bana okursan keşke daha önceden okusaymışım diyeceksin
okursan buraya sonucu yaz

bir de burçlarınız neler, bunu dikkate al
belirli bir zaman sonra uyumsuz burçlarla olmuyo (en azından ben yapamadım şahsen)

ay kesin okumalıyım cok tesekkür ederm canım .d yarın alıcam hemen ,)

kızlar maalesef bu kitaplarda erkeklerin ilgisinin neden zamanla azaldığını bulamadım(henüz) ama ilşkinin başlarında hergün ararken neden bir anda aramayı bıraktığı yazıyo, hiç yoktan iyidir:1rolleyes:

evet neymiş bende cok merak ettim yazarmısın lutfen :1rolleyes:

şuan tam olarak ifade edemem ama kitapta bir sürü örnekle anlatıyor benim çıkardığım sonuç erkek çıkmaya başladıktan bir süre sonra aramayı geçici olarak kesiyo, sen kitabı oku senin çıkaracağın sonuç farklı olacaktır, fakat işine yararkaydirigubbakcemile4

yaa daha 11. günden karşıdan beklemeye başlamak diye bişey olmaz; bi erkek soğuk davranıyosa birinci ihtimal ya artık sıkılmıştır -ki 11 günde sıkılmaz kimse- ikinci ihtimal bi derdi vardır... bi sorun mu var diye sorduğumuzda da verilen cevap klasiktir, "yok hayatım, bişey yok seni seviyorum"

bence kesin bi derdi var ve nedense o dertlerini de hiç söylemezler...

aynen canım aynen .s neden hep biz çabalıorz blmıorm onlrda çabalasa ya bıraz.. çözemiorm ben bu erkklerı .d

Back
X