SOĞUMAK..

ALENII

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
56
21
18
YAKLAŞIK BİR YILDIR TANIYORUZ BİRBİRİMİZİ AYNI HASTANEDE ÇALIŞIYORUZ BU ARADA SAĞLIK ÇALIŞANIYIM. KAFALARIMIZ UYUŞTU VE AİLELERİMİZİ TANIŞTIRDIK SONRASINDA SÖZÜMÜZ OLDU EVET SÖZLÜMÜ SEVİYORUM HİÇ PROBLEMİMİZ OLMADI GAYET ANLAŞIYORUZ NEDEN NASIL BEN BU HALE GELDİM BİLMİYORUM AMA ÖZELLİKLE BU ARALAR ÇOK SOĞUDUM ONU GÖRÜNCE BİLE ÇOK TUHAF OLUYORUM DAHA ÖNCE ONUNLA İLGİLİ HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTIM MESAJ ATMASINI BİLE İSTEMİYORUM Bİ İNSAN DURDUK YERE NEDEN BÖYLE HİSSEDEBİLİR Kİ ANLAM VEREMİYORUM KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM ONU SEVDİĞİMİ BİLİYORUM BİLMESEM ASLA EVLİLİK YOLUNDA İLERLEMEZDİK AMA BÖYLEDE KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM YOĞUN ÇALIŞIYORUM SÜREKLİ NÖBETİM VAR KELLE KOLTUKTA ÇALIŞIYORUZ TABİRİ CAİZSE BELKİDE BU DÖNEM ETKİLEDİ BİLMİYORUM BENİM GİBİ BU DURUMU YAŞAYAN VARSA Bİ AKIL VERSİRSE ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

Onu çok seviyorum ama mesaj atmasını bile istemiyorum diyorsanız, bence sevdiğinize kendinizi inandırmaya çalışıyorsunuz. Belki karşınızdaki çok iyi bir insandır, bu yönü sizi etkiliyordur, mantıken çok mutlu olacağınızı görüyorsunuzdur, insani özelliklerini çok seviyorsunuzdur ama diğer yandan belli ki ruhunuza tam işlememiş bu adam. Böyle sorgulamalar, çok seven insanın değil, duygularından emin olmayan insanın yapacağı şey bence. Yerinizde olsam seviyorum, seviyorum diye kendimi şartlandırmak yerine, gerçekten ne hissediyorum, ne istiyorum kısmına kafa yorarım.

Öncelikle sağlık çalışanı olduğunuz için tüm toplum adına teşekkür etmek istiyorum. ALLAH yar ve yardımcınız olsun.
Hepimiz zor günlerden geçiyoruz. Sizinde bu süreçte psikolojiniz bozulmuş olabilir. Stres, yoğun ve riskli çalışma vs.....
Bence zamana bırakın. En azından bu durum geçene kadar.
Ama şunu bilin ki bazen ilişkiler heyecanını kaybedebilir. Bu da doğal.

YAKLAŞIK BİR YILDIR TANIYORUZ BİRBİRİMİZİ AYNI HASTANEDE ÇALIŞIYORUZ BU ARADA SAĞLIK ÇALIŞANIYIM. KAFALARIMIZ UYUŞTU VE AİLELERİMİZİ TANIŞTIRDIK SONRASINDA SÖZÜMÜZ OLDU EVET SÖZLÜMÜ SEVİYORUM HİÇ PROBLEMİMİZ OLMADI GAYET ANLAŞIYORUZ NEDEN NASIL BEN BU HALE GELDİM BİLMİYORUM AMA ÖZELLİKLE BU ARALAR ÇOK SOĞUDUM ONU GÖRÜNCE BİLE ÇOK TUHAF OLUYORUM DAHA ÖNCE ONUNLA İLGİLİ HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTIM MESAJ ATMASINI BİLE İSTEMİYORUM Bİ İNSAN DURDUK YERE NEDEN BÖYLE HİSSEDEBİLİR Kİ ANLAM VEREMİYORUM KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM ONU SEVDİĞİMİ BİLİYORUM BİLMESEM ASLA EVLİLİK YOLUNDA İLERLEMEZDİK AMA BÖYLEDE KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM YOĞUN ÇALIŞIYORUM SÜREKLİ NÖBETİM VAR KELLE KOLTUKTA ÇALIŞIYORUZ TABİRİ CAİZSE BELKİDE BU DÖNEM ETKİLEDİ BİLMİYORUM BENİM GİBİ BU DURUMU YAŞAYAN VARSA Bİ AKIL VERSİRSE ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
Bilinçaltınızda tiksinti veren bir hareket yapmış olmalı, sakin bir zamanınızda kendinizi dinleyip bunun ne olduğunu arayabilir ve çözmeye çalışabilirsiniz. Bi de büyük harfle yazmayın ltf.

Soğumanın geri dönüşü olduğunu düşünmüyorum.Bu arada sevmemişsiniz.Öyle zannetmişsiniz.Bende olmuştu ordan biliyorum:)

Bu nasıl oluyor bilmiyorum ve dışarıdan da çok saçma görünüyor farkındayım ama bunu bende yaşamıştım. Aslında çok aşık olduğum birinden bir anda bir zaman sonra soğumuştum. Mesajına cevap veresim gelmiyordu, buluşmak istemiyordum daha fazla bu hisse dayanamayıp ayrılmıştım zaten . Çok sordum kendime beni bu hale getiren ne diye ama cevap bulamadım, başkalarından yardım istedim onlara da saçma geldi. Şımarıklık, seviliyorsun o yüzden soğumuşsundur, rahat batmıştır falan demişlerdi :olamaz: çok üzülmüştüm ve karşımdaki insanı da hiçbir sorun yokken ayrılarak üzmüştüm ama yapacak bir şey yoktu o şekilde de yürütemiyordum size bir önerim yok sadece yalnız olmadığınızı söylemek için yazdım çünkü ben de yalnız olmadığımı konunuzu okuyunca anladım. Allah yardımcınız olsun umarım siz ayrılmak zorunda kalmazsınız .

Kesinlikle haklı bir psikolojik durum sizinki bence.

Büyük harflerle yazınca konuyu okumak çok zorlaşıyor. Lütfen daha okunaklı yazın. Size çok ilgili mi davraniyor? Sürekli işyerinde beraber mi çalışıyorsunuz?

Belki dönemsel bir seydir. Bıkkınsinızdır o da cok ilgilenmistir ya da az ilgilenmistir soğumussunuzdur. Şu dönem geçene kadar sabredin

Karakter ve mantiken dogru kisi olup ama ask heyecan anlaminda yetersiz olunca boyle oluyor malesef. Bide o sebeple kendi adimada diyorum belli yaştan sonra ilişkiye çok da uzatmamak lazım bir yıl içinde nişan düğün hepsini yapıp evlenmek lazım diye düşünüyorum yoksa bu süreç uzadıkça gönüllerde soğuyor öyle bir şey var yani

Belki de birbirinizi çok sık gördüğünüzde dolayı olabilir ve üstüne de yoğun iş temposu eklenince böyle bir durum olmuş olabilir tatlım. Biraz zaman tanı kendine. Senin gibi tüm sağlıkçılarımıza da tekrar teşekkürler.

Back
X