- 28 Eylül 2021
- 133
- 70
- 48
- 32
- Konu Sahibi queenation
-
Amin insallah çok teşekkür ediyorum. Soğan kürü konusunda aklım çok karışıktı ama deneyim bi dedim dediğiniz gibi yılda bir kez yapılıyormuş zatenSoğan kurü aslında doktorların çok desteklediği bir durum değil ben zamanında çok kullandım çok doktor kızdı bana . Yıllardır da yapmadım yılda 1 sefer yapabiliriz. Maydanoz süt de enfeksiyon olanlar için faydalı diye biliyorum. Allhım umutlarınızı boşa çıkartmasın
Benimde kistim var bu yüzden denemek istedim inşallah şifa olurSoğan kürünü yaptım kistimvardı küçüldü ama süt maydonoz kürünü n de bir zararı vardı ama tam hatırlayamadım heralde prolaktin hormonunu yükseltiyordu o yüzden yapmadım uygun. Bulmadım soğan kürünü de 9 gün uygulayabildim tahmini mide bulantısı baş dönmedi oldu
Ben de de sağ yumurtalığımda 2 cm kist var.. Başka her şeyimiz normal bu 2. Klomen tedavim şuan 2. Gündeyim. Maydonoz süt buharı nasıl yapılıyor anlatır mısınızselamlar kızlar,
Çikolata kistim olduğu için 1buçuk 2 senedir neredeyse hamilelik olmuyor. Geçtiğimiz iki ay ilaçla tedavi oldu fakat bir sonuç alamadım. Doktorlar aşılama veya tüp bebek diyor. Tekrar doktora gitmeden önce bitkisel yöntemleri deneme kararı aldım. Süt maydonoz buharı ve soğan kürü yapacağım. İyi gelip gelmediğini veya yaşadıklarımı burada paylaşmak istedim. Belki şuan uygulayanlar fikir verir. Belki de ileride düşünenlere yazdıklarımız fikir olur.
Merhabalar, 1 litre sütü bir demet maydanoz doğrayıp birlikte kaynatıyosunuz. Daha sonra buharında oturuyosunuz. Yani oturuyorsunuz dediğim buharında duruyorsunuz çamaşırınızı çıkarıp. Ben vileda kovasına koydum bacaklarımı açıp kovanın kenarına oturdum yarım saat kadar durdum öyle yani sadece buharı geliyor. belime battaniye sardım buhar dışarı çıkmasın diye. rahimdeki iltihap veya tüplerde tıkanıklık varsa açtığı söyleniyor. ayaklarınızı ve belinizi üşütmemeniz gerekiyor.Ben de de sağ yumurtalığımda 2 cm kist var.. Başka her şeyimiz normal bu 2. Klomen tedavim şuan 2. Gündeyim. Maydonoz süt buharı nasıl yapılıyor anlatır mısınız
Ben de bir ay klomen 1 ay femara kullandım. Bu ay bitkisel şeyler deniyim dedim şifa Allahtan inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimizBen de de sağ yumurtalığımda 2 cm kist var.. Başka her şeyimiz normal bu 2. Klomen tedavim şuan 2. Gündeyim. Maydonoz süt buharı nasıl yapılıyor anlatır mısınız
Teşekkür ederim deneyeyim ben de, haftada kaç defa yapmak gerekiyor peki. Bu ay ben de instgramdan bir macun aldım onu kullanıyorum bitkisel karışımlı, bir şey vesile olacak ama ne.. Kavuşuruz bizler de umarım minik mucizelerimizeMerhabalar, 1 litre sütü bir demet maydanoz doğrayıp birlikte kaynatıyosunuz. Daha sonra buharında oturuyosunuz. Yani oturuyorsunuz dediğim buharında duruyorsunuz çamaşırınızı çıkarıp. Ben vileda kovasına koydum bacaklarımı açıp kovanın kenarına oturdum yarım saat kadar durdum öyle yani sadece buharı geliyor. belime battaniye sardım buhar dışarı çıkmasın diye. rahimdeki iltihap veya tüplerde tıkanıklık varsa açtığı söyleniyor. ayaklarınızı ve belinizi üşütmemeniz gerekiyor.
Adet bittikten sonra 3 gün yada 5gün diyenler var ben 5 gün yaptım bugün son gün olcak inşallahTeşekkür ederim deneyeyim ben de, haftada kaç defa yapmak gerekiyor peki. Bu ay ben de instgramdan bir macun aldım onu kullanıyorum bitkisel karışımlı, bir şey vesile olacak ama ne.. Kavuşuruz bizler de umarım minik mucizelerimize
Pcos ustune kapali tüp ve 3 sey birden deniyorsuniz inanamiyorum saka gibiMerhaba bende bu ay 3 formül birden deniyorum hayırlısı bakalımAdet bitiminden 2 gün sonra hem soğan kürüne hem süt buğusuna başladım adet başından beri C-life adındaki macunu kullanıyorum ( daha öncede kullandım faydası olmadı ) Süt buğusu işe şu şekilde; Yarım litre süte bir demet iyi yıkanmış ve elle koparılmış maydanoz ve 2 ay kaşığı vics bunların hepsini küçük bir tencerede kaynatıyoruz maydanozlar pörsüyünce ve buharlar çıkınca üzerine rahat eğilebileceğimiz bir kaba koyuyoruz çamaşırları çıkartıp belimize bir çarşaf bağlıyoruz ilk sıcaklık hafif geçince üzerine çömeliyoruz dizlerin üstünede olabilir kovayı bacak aranıza alıp sıcaklık çıkmaması için üstten yine battaniye ile sarıyoruz bu şekilde en az 20-25dk oturuyoruz 5 gece tekrarlanacak sonrasında karnımızı ve belimizi yumurtlama vaktine kadar sıcak tutuyoruz bu şekilde Benim hem sağ tüpüm tamamen tıkalı hemde polikistikoverim var Umarım hepimize şifa olur
İnsanın pekte fazla seçeneği olmayınca gebelik için ne yapacağını şaşırıyor birkaç ay sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım o zamana kadar elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyelimPcos ustune kapali tüp ve 3 sey birden deniyorsuniz inanamiyorum saka gibi
O macunlardan bi beklentiniz olmasin tupunuzu acmaz bunlar bos isler binde biri etki goruyo o da raslanti bence. Bunca kur uygulama falan rahminize vucudunuza yazik.
Inanin cok iyi anlıyorum zamaninda bende bazilarini denedim hepsi bos umutlar insan sonradan farkediyor.İnsanın pekte fazla seçeneği olmayınca gebelik için ne yapacağını şaşırıyor birkaç ay sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım o zamana kadar elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?